Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Naci Görür kime oy vereceğini açıkladı

Depremle ilgili uyarılarıyla vatandaşların yakından takip ettiği yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür kime oy vereceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Naci Görür kime oy vereceğini açıkladı

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, TGRT Haber ekranlarında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçim yarışını işaret ederek, “Evlerin güçlendirilmesi ve yeniden yapılması noktasında ‘ekonomik olarak destek yapacağım’ derse ben de oyumu kim olursa olsun veririm” dedi.

Prof. Dr. Naci Görür, TGRT Haber ekranlarına konuk oldu. Beklenen Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulunan Görür, İBB başkanlık seçimlerini işaret ederek, “Evlerin güçlendirilmesi ve yeniden yapılması noktasında ‘ekonomik olarak destek yapacağım’ derse ben de oyumu kim olursa olsun veririm” ifadesini kullandı.

MURAT KURUM DEDİKLERİNİ YAPARSA...

Murat Kurum'un olası Marmara depremine yönelik İstanbulluları ikna etmeye çalıştığını söyleyen Görür, Kurum'un yapacaklarıyla çok şey kazanılacağını vurguladı.

Görür son olarak ise, "Altyapıyı, yapı stokunu, ekosistem, çevre ve ekonomiyi aynı anda bütünleşik olarak depreme hazırlarsanız kenti depreme hazırlamış olursunuz." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'ün konuyla ilgili ifadeleri şöyle:

Biz bu depremi gerçekten halledemezsek, depreme dirençli kentler yapamazsak bırakın Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını siyasi bağımsızlığı bile tartışır duruma geliriz. Murat Kurum halkı ikna etmeye çalışıyor, dedikleri yapılırsa İstanbul deprem açısından çok şey kazanacaktır. Altyapıyı, yapı stokunu, ekosistem, çevre ve ekonomiyi aynı anda bütünleşik olarak depreme hazırlarsanız kenti depreme hazırlamış olursunuz.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin