Ekrem İmamoğlu ile ilgili bomba iddia: Cumhurbaşkanı ile barışmak istiyor

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk olan eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili bomba bir iddiada da bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu ile ilgili bomba iddia: Cumhurbaşkanı ile barışmak istiyor
AA

Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, gazeteci Nedim Şener, güvenlik uzmanı Mete Yarar, eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, gazeteci-yazar Gürbüz Evren, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, tv100'ün gündem belirleyen programı Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu.

Programda bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan Sirkeci- Kazlıçeşme hattının açılışına damga vuran davetiye krizi de konuşuldu. Cumhur İttifakı'nın AK Partili İBB adayı Murat Kurum açılışa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrılmadığını söylemiş, İmamoğlu ise kendisine gönderilen davetiyeyi göstermiş ve davetiyeyi gönderen Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan'a teşekkür etmişti.

Turan, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına bağlandı ve "Davetiyeyi il protokolünde belli yerlere, burada açılış yapılıyor diye mail yoluyla atılır. Bir büyükşehir belediye başkanını ben davet edecek olsam, mail üzerinden altına bakanlığın etiketini yaparak davet etmem. Şahsı adına yazılmış, imzayla birlikle davet ederim. Toplu mail olarak atılmış. Sonra da büyükşehir özel kalemi tarafından dönülmüş. Bizim de özel kalemimiz tarafından da 'bu bizim açılışımız değil, toplu mail olarak atılmış" dedi.

BARIŞMAK İSTİYOR

Öte yandan program konuklarından Mehmet Sevigen ortaya bambaşka bir iddia attı ve İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la barışmak istediğini söyledi.

"Ekrem Bey barışmak istiyor. Çünkü biliyor ki kavga ederek İstanbul’a hizmet edilmez. Para lazım. Önümüzdeki günlerde yatırımları yapmak için imkanlar lazım. Siz her gün kavga ettiğiniz, bağırdığınız, çağırdığınız, küfür ettiğiniz insanla birdenbire hiçbir şey olmamış gibi küçücük bir davetten fırsat bulayım diye gidilir mi? Gidilmez. Kavga etmeyeceksin. Belediye Başkanı yukarısıyla kavga etmez" diye konuştu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin