Ekmek ve simitte yeni dönem başladı. Resmi Gazete'de yayımlandı. Fiyat belirlenirken Ticaret Bakanlığı'ndan da görüş alınacak

Ekmek ve simit fiyatları belirlenirken Ticaret Bakanlığı'ndan da olumlu görüş alınmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Ekmek ve simit fiyatı ilgili belediye dahil çeşitli kurumlar tarafından değerlendirilecek.

Google Haberlere Abone ol
Ekmek ve simitte yeni dönem başladı. Resmi Gazete'de yayımlandı. Fiyat  belirlenirken Ticaret Bakanlığı'ndan da görüş alınacak

Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde Ticaret Bakanlığı'ndan olumlu görüş aranmasına yönelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekmek ve simit fiyatı ilgili belediye, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ticaret ve sanayi odası veya ticaret odası ile ilgili odanın temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından değerlendirilecek.

Ticaret Bakanlığı'nın olumlu görüşünün alınmasından sonra Birlik tarafından onaylanacak.

Resmî Gazete’de yayımlanan Esnaf ve Sanatkârlarca Üretilen Mal ve Hizmetlerin Fiyat Tarifeleri Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesine yeni ekleme yapıldı.

Buna göre "Ekmeğin fiyatına ilişkin tarifeler, sırasıyla, ilgili belediye, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ticaret ve sanayi odası veya ticaret odası ile ilgili odanın temsilcilerinden oluşan komisyonun değerlendirmesinin, ilgili federasyon ve Ticaret Bakanlığının olumlu görüşünün alınmasından sonra Birlik tarafından onaylanır." maddesi eklendi.

İşte Resmi Gazete'de yayımlanan karar:

Ekmek ve simitte yeni dönem başladı. Resmi Gazete'de yayımlandı. Fiyat  belirlenirken Ticaret Bakanlığı'ndan da görüş alınacak - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin