Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Yazıcıoğlu çok duygulandırdı: Babam arkamda gördüğünüz binada valilik yaptı

Tokat'ta 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni kazanıp belediye başkanı seçilen efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mazbatasını alarak göreve başladı. Yazıcıoğlu konuşmasında babasını da andı. "Şu arkamızda vilayet binasında hizmet etme şansı buldu. Şimdi bana da tam karşısında Tokat Belediyesinde hizmet etme şansı verildi" diye konuştu. Bu sözler herkesi duygulandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Yazıcıoğlu çok duygulandırdı: Babam arkamda gördüğünüz binada valilik yaptı

MHP’den aday olduğu Tokat Belediye Başkanlığı seçimini kazanan "Efsane Vali" olarak tanınan Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mazbatasını aldı. Belediye binası önünde yoğun bir kalabalığın katıldığı devir teslim töreni ile Yazıcıoğlu, görevi Eyüp Eroğlu'ndan devraldı.

Törende konuşan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 5 yıl içerisinde güzel işler yapacaklarını ifade ederek, “Siz bize büyük bir ahde vefa örneği gösterdiniz. En son konuşmamda belirttirdiğim gibi tam karşı taraf şimdi Tokat Valiliği. Tam şimdi burada duruyoruz. Belediye de bize nasip oldu. İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Başkanıma nezaketinden ötürü, bizimle olduğundan ötürü 10 yıllık burada yapmış olduğu icraatlardan ötürü, hizmetinden ötürü, emeğinden ötürü gerçekten kutluyorum. Bizim ağabeyimizdir. Kendisini seviyoruz. Her zaman desteklerinin arkamızda olduğunu da biliyoruz. Çok teşekkür ediyorum. Şimdi işimiz var. Eyüp Bey'in getirdiği çıtayı biz de arttırarak bu yolda ilerleyeceğiz. Dediğim gibi sizin gönlünüze girdik ama orada kalıcı olmamız lazım. O yüzden çaba sarf edeceğiz. Buraya kadar geldiğiniz için, bizi onurlandırdığınız için, bizimle olduğunuz için Allah razı olsun. İyi ki varsınız. Sizleri çok seviyorum. İnşallah bu 5 yıl içerisinde çok güzel işler yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Yazıcıoğlu babası efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nu da andı. "Babama, arkamda görmüş olduğunuz hükümet binasında valilik nasip oldu. Şu arkamızda vilayet binasında hizmet etme şansı buldu. Şimdi bana da tam karşısında Tokat Belediyesinde hizmet etme şansı verildi. Size çok teşekkür ediyorum kıymetli hemşehrilerim, iyi ki varsınız. Sizlerle beraber çok güzel hizmetler yapacağız. Tokat'ı kucaklayacağımızı göreceksiniz" diye konuştu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin