Edirne'de fabrika yangını! Çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir alüminyum fabrikasında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Edirne'de fabrika yangını! Çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'ndeki alüminyum fabrikasında yangın çıktı.

Saat 10.00 sıralarında çıkan yangın, Lalapaşa, Süloğlu ve Edirne belediyesinin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Sezgin Geldi, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran da fabrikaya giderek söndürme çalışmalarını takip etti.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir alüminyum fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerimizin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınmıştır. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmamış olup, ekipler tarafından soğutma çalışmaları devam etmektedir. Fabrikaya ve tüm çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi. Fabrikanın bazı bölümlerinde hasar oluşurken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin