Duvarı delip 10 daireyi soyup soğana çevirdiler: Hırsızlar kombi, kalorifer peteği ne varsa çaldı

Depremlerde hasar alan bir siteye giren hırsızlar duvarı delerek 10 daireye ulaştı. Dairelerde kombiden kalorifer peteğine kadar ne bulursa çalan hırsızlar adeta 10 daireyi soyup soğana çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Duvarı delip 10 daireyi soyup soğana çevirdiler: Hırsızlar kombi, kalorifer peteği ne varsa çaldı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde depremlerde hasar alan bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren ve kombi, kalorifer peteği ne varsa çalan hırsızlar kayıplara karıştı.
Olay, Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından biri ağır, 11 bloğu ise orta hasarlı olarak raporlanan Hasan Meşeli Sokak'ta bulunan Güven Sitesi’ne hırsız girdi.

SİTE SAKİNLERİ ŞOKE OLDU

Girdikleri 7. bloktaki bir dairenin duvarını delerek toplamda 10 daireye giren hırsızlar, kombi, kalorifer peteği ne bulduysa alıp götürdü.
Durumun fark edilmesiyle büyük bir şok yaşayan site sakinleri konu hakkında şikayetçi olurken, polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Polis, şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, site sakinleri ise mağdur olduklarını ifade ederek yardım istedi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin