Düşen helikopterde yaralanan teknisyenin ailesine Erdoğan'dan ziyaret

Gaziantep Nurdağı'nda dün akşam saatlerinde düşen helikopterde yaralanan Emrah Yıldız'ın ailesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyarette bulundu. Helikopter kazasında iki kişi de şehit olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Düşen helikopterde yaralanan teknisyenin ailesine Erdoğan'dan ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı helikopterin, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğraması sonucu yaralanan ve tedavisi süren yaralı teknisyen Emrah Yıldız'ın ailesi ile görüştü.

Gaziantep Şehir Hastanesi açılışı, Akkent Millet Cami açılışı ve depremzedelere konut teslim töreni için Gaziantep'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter kazasında yaralanan teknisyen Emrah Yıldız'ı ziyaret etti. Erdoğan, hastane yetkililerinden ve doktorlardan teknisyenin sağlık durumu hakkında bilgi alarak gereken her şeyin yapılmasını istedi. Erdoğan, ziyaret sırasında Yıldız'ın ailesi ile de yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağı ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit olurken, bir teknisyen yaralandı. Şehit pilotlar ve yaralı teknisyen, ekiplerin çalışması sonucu enkazdan çıkarılarak, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kaza bölgesi jandarma tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekip çalışma başlattı.

22.49'DA MEYDANA GELDİ

Kaza, 22.49’da Nurdağı ilçesine bağlı Kartal köyü yakınlarına meydana geldi. Hatay'daki görevini tamamladıktan sonra havalimanından Gaziantep Havalimanı'na gitmek için havalanan Havacılık Daire Başkanlığı’nda görevli Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk ile bir teknisyenden oluşan personelin bulunduğu polis helikopterinden, alınan bilgiye göre saat 22.49'da sinyal alınamadı. Helikopterle iletişim kesilmesinin ardından Nurdağı ilçesine bağlı Kartal köyü sakinleri bir helikopterin düştüğü yönünde ihbarda bulundu. Bölgeye giden köylüler, yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta kaza kırıma uğrayan helikopterin enkazı ile karşılaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin