Doktora şiddetten sonra yeni moda öğretmene saldırı mı? Bir grup veli okulu basarak öğretmenleri darbetti

İstanbul Başakşehir'de bir velinin öğretmene saldırısının üzerinden çok geçmeden Kocaeli'den de benzer bir haber geldi. Bir grup veli, çocuklarının okuduğu okulu basarak iki öğretmeni darbetti.

Google Haberlere Abone ol
Doktora şiddetten sonra yeni moda öğretmene saldırı mı? Bir grup veli okulu basarak öğretmenleri darbetti

Neredeyse her gün doktora şiddet haberinin geldiği ve bir türlü yeterince önlem alınmadığı Türkiye'de öğretmenlere de saldırı başladı.

19 Aralık'ta İstanbul Başakşehir'de bir veli hamile öğretmeni darbetti. Aradan 10 gün geçti, bir şiddet haberi de Kocaeli'den geldi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde veliler, çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kaydedilirken, hem velilerin hem de darp edilen öğretmenlerin birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda görevli 2 öğretmen sınıfta ders anlatırken, öğrenci velileri olan anne, baba ve oğulları tarafından önce hakarete, ardından da saldırıya uğradı. Sınıfı basan veliler, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri darp etti. Okul yönetimi ve diğer öğretmenler olayı ayırarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, velileri gözaltına aldı. Hastaneye giden 2 öğretmen de darp raporu alarak velilerden şikayetçi oldu. Velilerin de öğretmenlerden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin