Diyarbakır Kulp'ta işler iyice karıştı! Kaymakamın darbettiği iddia edilen cami hocasının yakınları AK Parti Kulp İlçe Başkanı'nın kardeşine saldırdı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bir cami hocasının hutbede şehitlerle ilgili olan kısmı okumadığı için kaymakam Burak Akeller tarafından darbedildiği iddia edilmişti. Cami hocasının akrabaları AK Parti İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşi M. Toprak'a saldırdı. Kavgayı kaymakam Akeller'in ayırdığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır Kulp'ta işler iyice karıştı! Kaymakamın darbettiği iddia edilen cami hocasının yakınları AK Parti Kulp İlçe Başkanı'nın kardeşine saldırdı

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde Kaymakamı Burak Akeller’in, cuma namazı için gittiği camide hutbede şehitlerle ilgili kısmı okumadığu için  imam M.K’yi darbettiği iddia edilmişti. İddiaların ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır-Kulp Kaymakamımız Burak Akeller Cuma Hutbesi'nde “şehitlerimiz ile ilgili kısmı okumayan” cami imamına okuması için hatırlatmada bulunmuş ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gönderdiği metnin tam okumasını sağlamıştır. Yaşanan olay sonrası gündeme getirilen iddialarla ilgili Bakanlığımız tarafından konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır. İncelemenin sonucu beklenmeden kimi sosyal medya hesaplarınca yapılan yorum ve eleştiriler maksatlıdır. Konuyu yakından takip ediyoruz" demişti.

Bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise kaymakam Akeller'e sahip çıkmış, "Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyorum" demişti.

AK PARTİLİ İSMİN KARDEŞİNE SALDIRI

Bugün Kulp'tan bir haber daha geldi. Cami hocasının akrabaları AK Parti İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşi M. Toprak'ı darbetti. AK Parti İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşi M. Toprak, kaymakamlık binasına girerken cami hocasının akrabaları tarafından sözlü tacize uğradı, ardından darbedildi. Yaşanan olay sonrası bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi.

Kavgayı kaymakam Akeller'in ayırdığı öğrenildi. 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin