Dilan Polat tahliye mi olacak (21 Mayıs 2024) son durum? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat Kara para aklama suçundan tutuklanmıştı. Polat'ın sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay sonra çıkacağı söylenen rapor, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulacak. Peki, Dilan Polat tahliye mi olacak (21 Mayıs 2024) son durum? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı? İşte son Dilan Polat son gelişmeler...

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat tahliye mi olacak (21 Mayıs 2024) son durum? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı?

Kara para aklama suçundan dolayı 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat'ın sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği ve içeride 1.5 saat kaldığı iddia edildi. Polat'ın sağlık durumunun tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor hazırlanacak. Peki, Dilan Polat tahliye mi olacak (21 Mayıs 2024) son durum? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı?

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLACAK (21 MAYIS 2024) SON DURUM?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu toplam 12 şüpheli, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun tarafından yapılan soruşturma kapsamında tutuklanarak Marmara Cezaevine gönderilmişti. 

6 aydır cezaevinde olan Dilan Polat ile ilgili şarkıcı Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması ve komşularıyla yaşadıkları kavga da dahil birçok soruşturma başlatılmıştı.

Dilan Polat tahliye mi olacak (21 Mayıs 2024) son durum? Dilan Polat cezaevinden çıkacak mı?

"Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi" kanunlarına muhalefet ile "suç örgütü kurma ve üye olma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat'ın sağlık sorunları yaşadığı iddia edildi. Polat, dün Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen kararla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Adli Tıp Kurumu'nun 1 ay içinde raporu Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunması bekleniyor. Raporla birlikte Dilan Polat'ın sağlık durumunun tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı belli olacak.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKACAK MI?

Dilan Polat, dün saat 10:00 sularında Jandarma ekiplerince Yenibosna'da bulunan Ali Tıp Kurumu'na götürüldü. Polat'ın yaklaşık 1.5 saat içerde kaldığı öne sürüldü. Ayrıca Polat'ın yaklaşık olarak iki hafta önce cezaevinden tam donanımlı bir hstaneye götürüldü ve tam muyeneden geçip tahlillerinin yapıldığı söyleniyor. Adli Tıp Kurumu'nun bu raporlara baktığı ve Polat'ı heyetin muayene ettiği, işlemlerden sonra da Polat'ın yeniden cezaevine götürüldüğü belirtildi.

Dilan Polat'ın tahliye olup olmayacağı Adli Tıp Raporu'na göre belirlenecek.

 

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dünya genelinde toplam 130 Güzellik merkezi şubesi, kozmetik firması, medikal cihaz üretim firması gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat, kara para aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polat'ın eşi Engin Polat'ta beraberinde tutuklandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin