MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli uzun bir aradan sonra ilk kez bugün TBMM'ye gidecek. 6 Şubat'ta ağır bir kalp ameliyatı geçiren sonrasında dinlenmeye alınan Bahçeli ilk olarak MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in mezarını 4 Nisan ziyaret ederek çalışmalarına başlamıştı.
Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; 99 gün sonra Meclis'teki makam odasında partilileriyle sohbet edecek olan Bahçeli'nin sağlık durumun da giderek iyileştiği ve doktorlarının izin vermesiyle zaman zaman Meclis çalışmalarına katılacağı öğrenildi. Bahçeli, TBMM'de en son 28 Ocak salı günü Meclis'te partisinin grup toplantısına katılmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Bahçeli'yi evinde ziyaret etmişti.
NE OLMUŞTU?
Partisinin grup toplantısı olduğu gün 4 Şubat’ta hastaneye kaldırılıp, 6 Şubat’ta kalp kapakçığı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aylar sonra ilk kez Alparslan Türkeş’in vefatının 28. yıl dönümünde anıt mezarı ziyareti sırasında görüntülenmişti.
Bahçeli 4 Nisan'da Bahçeli, kabristan ziyaretinin ardından Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nın yeni hizmet binası açılışına katıldı. 4 Nisan'da Bahçeli'nin MHP Genel Merkezi'nde makam koltuğunda çekilmiş fotoğrafı da paylaşıldı.
İşte Erdoğan-Bahçeli zirvesinde konuşulanlar...Gündem