Deprem kahini yine bildi. Çanakkale'deki deprem İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Balıkesir'den hissedildi. Deprem kahininden yeni mesaj

Merkez üssü Çanakkale'nin Biga ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Balıkesir'den de hissedildi. Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan "Kızıl Deli Kahin" hesabının depremden bir gün önce uyarıda bulunduğu ortaya çıktı. "Kızıl Deli Kahin" hesabından yeni bir deprem paylaşımı geldi.

Google Haberlere Abone ol
Deprem kahini yine bildi. Çanakkale'deki deprem İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Balıkesir'den hissedildi. Deprem kahininden yeni mesaj

Çanakkale'de 16.09'da 4.6 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD tarafından yapılan açıklamada depremin merkezi Biga olarak açıklandı. 7 kilometre derinlikte meydana gelen deprem İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Balıkesir'den de hissedildi.

Kısa süreli paniğe neden olan deprem, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı.

Deprem sonrası sosyal medya da sallandı. "Kızıl Deli Kahin" hesabının depremden bir gün önce uyarıda bulunduğu dile getirildi.

Hesaptan bir gün önce yapılan paylaşımda, "Ege kıyı
Marmara ve Marmara'nın Karadeniz yönü
Malatya ve çeperi
Bu lokasyonlar her zamanki gibi aktif tavan 4 -5 şimdilik verilebilir analiz değeri" ifadeleri yer aldı.

Deprem sonrası ise yanı hesaptan yeni bir paylaşım geldi. Bu sefer ki paylaşımda, "Evet Çanakkale verdi atağını, geçmiş olsun." denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin