Denizli'de bir otobüste tesettürlü kadına saldırı: Gözaltına alındı

Denizli'de 2 yaşındaki kızıyla birlikte halk otobüsüne binen tesettürlü kadın ile başka bir kadın arasında tartışma çıktı. Hakaretlerin ardından arbede yaşandı. İçişleri Bakanlığı, tartıştığı tesettürlü kadına kıyafeti üzerinden hakaret eden şüpheli S. E.'nin gözaltına alındığını duyurdu. 

Google Haberlere Abone ol
Denizli'de bir otobüste tesettürlü kadına saldırı: Gözaltına alındı

Denizli'de 2 yaşındaki kızı ile birlikte halk otobüsüne binen tesettürkadın ile otobüste bulunan başka bir kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmada araçtaki kadın, otobüse binen tesettürlü kadına "Defolun gidin lan buradan. Siz kimsiniz? Çıkarın bunu buradan" sözleriyle hakaret etti.

Kadınlar otobüstekiler tarafından ayrılırken tesettürlü kadının 2 yaşındaki minik kızı gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan çocuğu diğer yolcular sakinleştirmeye çalıştı. Otobüsteki vatandaşlar iki kadın arasında kavgayı ayırdıktan sonra durumu polis ekiplerini bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BAKANLIK GÖZALTINA ALINDIĞINI DUYURDU

Polis her iki kadını da önce hastaneye, ardından karakola götürdü. İçişleri Bakanlığı tartıştığı tesettürlü kadına kıyafeti üzerinden hakaret eden şüpheli S. E.'nin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişler Bakanlığı tarafından yapılana açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Denizli’de meydana gelen ve bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntüler incelenmiştir. Halk otobüsü içerisinde iki kadın arasında meydana gelen olayda; Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca; 'Kasten Yaralama, Hakaret ve 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik veya aşağılama’ suçundan adli işlem yapılarak, tartıştığı tesettürlü kadına kıyafeti üzerinden hakaret eden şüpheli S. E. adlı şahıs gözaltına alınmıştır. Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin