Demokrat Parti'de istifa depremi. Yerel seçim öncesi Millet İttifakı'nı oluşturan partilerde kriz...

14-28 Mayıs Seçimleri sonrasında Millet İttifakı dağıldı. Millet İttifakı'nı oluşturan partilerde de istifa furyası yaşanıyor. Yerel seçimler öncesi istifalar peş peşe geliyor. Son olarak Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Demokrat Parti'de istifa depremi. Yerel seçim öncesi Millet İttifakı'nı oluşturan partilerde kriz...

Mayıs Seçimleri Millet İttifakı'nın dağılmasına neden oldu. Yerel seçimlerde ittifak çöktü. İttifakı oluşturan CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'de kriz yaşanıyor.

Bu partilerde iç çekişmeler yaşanıyor. Bu çekişmeler sonucu istifalar peş peşe geliyor. Son istifa Demokrat Parti'de yaşandı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Görevinden istifa ettiğini duyuran Aksoy, şu ifadeleri kullandı;

Aksoy, "Bugünden itibaren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bu süreç içinde çalıştığım tüm teşkilat arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Destekleriniz için teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler seçim istifa
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin