DEM Parti'yi kızdıran açıklama. Ahmet Saymadi'nin açıklamaları gündem oldu DEM sert tepki verdi: Kendi hayal dünyasının ürünü

31 Mart 2024 yerel seçimlerine günler kala sosyal medyada DEM Parti ile ilgili yayılan bir video bugün gündem oldu. Videoda konuşan Ahmet Saymadi, CHP ile yapılan iş birilğiyle ilgili açıklama yaptı ve "İstanbul’da 22 tane ilçede seçimlere CHP’nin listelerinden giriyoruz." dedi. DEM Parti ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve açıklamada "Partimiz adına hiçbir konuşma yetkisi bulunmayan Ahmet Saymadi’nin açıklamaları tamamen kendi hayal dünyasının ürünleridir." denildi.

Google Haberlere Abone ol
DEM Parti'yi kızdıran açıklama. Ahmet Saymadi'nin açıklamaları gündem oldu DEM sert tepki verdi: Kendi hayal dünyasının ürünü

Yerel seçimlere günler kala sosyal medyada yayılan bir videoda DEM Parti Meclis Üyesi olduğu iddia edilen Ahmet Saymadi, partililere yönelik yaptığı konuşmada CHP ile yapılan iş birliğiyle ilgili bilgi verdi. 

"İstanbul’da 22 tane ilçede seçimlere CHP’nin listelerinden giriyoruz." diyen Saymadi, "Oralarda belediyelerin kazanıldığı durumlarda başkan yardımcısı arkadaşlarımız olacak. Kararları sahada görmediğimiz arkadaşlarımız veriyor. Bu kararlar halkla bütünleşmiş, halkın içinde olan demokratik siyasete katılamayan, cezaevinde siyasi yasaklı olan başka yerlerdeki arkadaşlara sorularak edilerek karar veriliyor." dedi.

Video gündem olduktan sonra DEM Parti cephesinden sert bir açıklama geldi.

Açıklamada "Parti kurullarımızda yer almayan, partimiz adına hiçbir konuşma yetkisi bulunmayan Ahmet Saymadi’nin açıklamaları tamamen kendi hayal dünyasının ürünleridir. İktidar medyasının ‘büyük itiraf’ olarak lanse ettiği bu sözler itiraf değil olsa olsa iftiradır” denildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin