DEM Parti'nin yerel seçim sloganı belli oldu: DEM gelecek devran dönecek

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, TBMM Kadın Grubu Toplantısında konuştu. Partisinin seçim sloganının açıkladı: "DEM gelecek devran dönecek"

Google Haberlere Abone ol
DEM Parti'nin yerel seçim sloganı belli oldu: DEM gelecek devran dönecek

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, TBMM Kadın Grubu Toplantısında konuştu.

Hatimoğulları İstanbul Sarıyer'deki kilise saldırısıyla ilgili "Ne zaman seçimler olsa, ne zaman Türkiye'de başka gündemler ortaya çıksa, hemen IŞİD dediğimiz, Türkiye'de mevcut iktidarın önünü açtığı ve yuvalanmalarının destekçisi pozisyonda olduğu böyle bir aks devreye giriyor. Ümit ediyoruz bunun devamı gelmez. Yaşamını yitiren yurttaşımızın ailesine ve Katolik yurttaşlarımıza başsağlığı iletiyorum" dedi.

Hatimoğulları konuşmasına şöyle devam etti: 31 Mart'ta kazanacağımız büyük zafer ile onlara yanıt olacağız. Yalanları, 31 Mart’ta sandıklardan geri dönecek. Yaptıkları bütün siyasi ayrımcılığın, gaspın kayyım yolsuzluklarının hepsini bizler sandıklardan geri çevireceğiz. Kadının adını silmek isteyenlere sadece çocuk doğurmamızı isteyen anlayışa karşı " Varız, var olacağız" diyeceğiz."

KARS'TAN VAN'A YÜRÜŞ

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a tecrit uygulandığını savunan Oruç, iddia ettikleri tecridin kaldırılması ve "Kürt sorununun barışçıl yollarla çözümü için" 1 Şubat günü Kars ve Van'da yürüyüş başlatacaklarını ve bu yürüyüşün 15 Şubat'a kadar devam edeceğini söyledi.

KAYYIM YANITI

Hatimoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  "İktidarımızda belediyeleri siyasi rengine göre ayırmadık" sözlerine de yanıt verdi.  Hatimoğulları, "AKP Genel Başkanına soruyorum, Kayyımları uzaylılar mı atadı?" şeklinde konuştu

Hatimoğulları, partisinin yerel seçim sloganını da açıkladı. DEM Parti'nin seçim sloganı "DEM gelir devran döner. DEM gelecek devran dönecek. Kadınlar, işçiler, gençler, Barış Anaları gelecek ve bu devran dönecek" oldu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin