DEM Partili başkan beton bariyerleri kaldırttı

Van'ın Çatak ilçesinde DEM Partili Belediye Başkanı Reşat Eraslan ve eş başkanı Gülten Baran'ın talimatlarıyla, belediyenin etrafındaki beton bariyerler kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
DEM Partili başkan beton bariyerleri kaldırttı

Çatak Belediyesi'ni kazanan DEM Parti’li Reşat Eraslan ve eş başkanı Gülten Baran'ın talimatıyla binanın etrafındaki beton bariyerler, iş makineleriyle kaldırıldı.

Çatak Belediye Başkanı Eraslan, belediyeciliğin, halkla önünde engel olmaması gerektiğini belirterek, “Seçim çalışmaları yaptığımızda halkımızın taleplerinin başında bariyerleri kaldırmamızı istiyorlardı. Biz de halkımızın talebi doğrultusunda bu duvarı yıkmaya başladık. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

31 Mart Seçimlerinde DEM Parti adayı Reşat Eraslan 5 bin 218 oy alırken AK Parti'nin adayı Abdurrahman Şeylan 2 bin 440, üçüncü olan Yeniden Refah Partisi adayı Emrullah Aydoğan 815 oy almıştı.

Sekiz yıldır kayyum tarafından yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş belediye eşbaşkanı olarak göreve başlayan Abdullah Zeydan'a mazbatası verişmemiş yurdun bazı bölgelerinde olayla çıkmıştı. YSK daha sonra mazbatanın Zeydan'a verilmesine karar vermişti.

Kaynak: DHA
Etiketler dem parti van
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin