D100'de korkunç kaza. Arızalı araca çarpmamak için orta şeride geçen TIR'a otomobil çarptı: Ölü ve çok sayıda yaralı var

D100 Karayolu Kocaeli mevkiinde arızalan bir çekiciye çarpmamak için orta şeride geçen TIR'a arkadan gelen otomobil çarptı. Feci kazada araç 250 metre sürüklenirken içerisinde bulunan bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı. TIR olay yerinden kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
D100'de korkunç kaza. Arızalı araca çarpmamak için orta şeride geçen TIR'a otomobil çarptı: Ölü ve çok sayıda yaralı var

Kocaeli D100 Karayolu'nda arızalanan çekiciye çarpmamak için orta şeride geçen TIR'a, arkadan seyir halinde olan otomobil çarptı. Otomobil ardından bariyerlere çarparak yaklaşık 250 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada bir kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Dilovası ilçesi D100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki çekicinin arıza yapması sebebiyle sağ şeritte durdu. Seyir halinde olan TIR ise çekiciye çarpmamak için orta şeride geçti. Bu esnada seyir halinde olan otomobil önce TIR'a, ardından bariyerlere çarparak yaklaşık 250 metre sürüklendikten sonra durabildi.

TIR OLAY YERİNDEN KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini yaptı. Otomobilde bulunan Cengiz Baran hayatını kaybederken, Filiz D., Emre A. ve şoför Ömer Y. yaralandı. Yaralılar ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza sebebiyle araç hurdaya döndü. TIR'ın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin