Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu yorumu: Çok kavgamız oldu ama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen “AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı”nda konuştu. Konuşmasında CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, ''Çok kavgamız oldu ama Bay Kemal'in kendine göre bir tarzı, üslubu vardı'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu yorumu: Çok kavgamız oldu ama...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen “AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ülkemizin ikinci büyük partisi CHP'nin kirli oyunda kendisine biçilen role razı olması asıl üzücü taraf. Bizim dönemimizde bu partide iki kez genel başkan değişti ama her seferinde gelen gideni arattı. Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşamazdık ama siyasi birikimini takdir ederdik.

Çok kavgamız oldu ama Bay Kemal'in kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı. Özgür efendi ise başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı. Özgür efendinin CHP'si bölücü örgütün aparatlığına devam eden DEM Parti ile adeta bütünleşmiş durumdadır.'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin