Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye yapay zekâ eleştirisi: Belediye başkan adaylarını bile vatandaşa değil yapay zekâya soruyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirlerken yapay zekâdan faydalandıklarını açıklayan ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi. Erdoğan, "Muhalefetin ne bizim gibi tecrübesi ne de eserleri var. Parti içi iktidar kavga dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Belediye başkan adaylarını bile vatandaşa değil yapay zekâya soruyorlar." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye yapay zekâ eleştirisi: Belediye başkan adaylarını bile vatandaşa değil yapay zekâya soruyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın gündeminde 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde belediyle başkan adaylarını belirlerken yapay zekâdan faydalandıklarını açıklayan CHP vardı. Erdoğan, "Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Şehirlerimizin sıkıntılarını giderecek tek bir önerileri bile yok. Belediye başkan adaylarını yapay zekaya soruyorlar. Yapay zekâ kimi seçerse, kimi emrederse vatandaşımızın karşısına onu çıkarıyorlar. Allah bunlara akıl, fikir, CHP'li kardeşlerimize de sabır versin" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir diğer gündem maddesi de bugün  ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren Türkiye'nin milli muharip uçağı KAAN'dı. Erdoğan, Türkiye'nin kendi 5. nesil savaş uçağını üretme yolunda çok kritik bir eşiğin geride kaldığını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Türkiye Yüzyılı bayrağını siyasi, ekonomik, askeri her alanda yükseltirken, şehirlerimizin de buna ayak uydurmasını sağlayacağız.

Aile müessesini güçlendireceğiz. Evlatlarımızı çağın her türlü sapkın akımlarından koruyacak programlarımızı hayata geçireceğiz. Şehirlerimizi çevre ve tabiata duyarlı, tarihi, kültürel zenginlikleri korunmuş şekilde geliştireceğiz.

CHP'YE YAPAY ZEKÂ ELEŞTİRİSİ

Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Şehirlerimizin sıkıntılarını giderecek tek bir önerileri bile yok. Belediye başkan adaylarını yapay zekaya soruyorlar. Yapay zekâ kimi seçerse, kimi emrederse vatandaşımızın karşısına onu çıkarıyorlar. Allah bunlara akıl, fikir, CHP'li kardeşlerimize de sabır versin. Adaylarını bile ellerine yüzlerine bulaştıranlardan ne ülkeye ne de partilerine hayır gelir. Kandil'de siyaset yapanlarla iş tuttular. Ders almak yerine bölücü örgütün uzantılarıyla DEM'lenmeyi tercih ettiler. Milletin sandıkta verdiği mesajı okumayanlar milletin tokadını yemekten kurtulamayacaklar. Biz de hakikatleri insanımıza anlatmaktan geri durmayacağız. 

KAAN'DAN İLK UÇUŞ

Bugün Türk savunma sanayiinin gurur günlerinden birini daha yaşadık. Milli Muharip uçağımız KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler. İnsansız uçakları , AKINCI'yı yaptık mı? Kızılelma var ya F-16'nın taşdığı bombayı taşıyor. Daha yapacağız. KAAN aynı F-16 gibi. Böylece Türkiye kendi 5'inci nesil savaş uçağını üretme yolunda çok kritik bir aşamayı daha geride bıraktı. Ne demişlerdi? "Yapamazlar..." Bu özgüven fukaralarına, "Parçası kalorifer peteğine benziyor" diyen hazımsızlara, ilk andan itibaren 'KAAN' projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız hamdolsun bugün göklerle buluştu. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun diyorum. Önümüzdeki dönemde savunma sanayiinde milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin