Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan casus açıklaması: MİT, İsrail'in casus ağını açığa çıkardı. İsrail çok şaşırdı ama bu daha ilk adım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT'in 97. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Türkiye'de yakalanan Mossad ajanlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. "Bu daha ilk adım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan casus açıklaması: MİT, İsrail'in casus ağını açığa çıkardı. İsrail çok şaşırdı ama bu daha ilk adım

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde konuştu. 

Konuşmasından öne çıkanlar:

 Milli İstihbarat Teşkilatı değerli mensupları, kıymetli misafirler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlerle beraber olmaktan memnuniyet duyuyorum. 4 yıl önce kale yerleşkesi açılışında bir araya gelmiştik. Tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

MİT 97. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. canı gönülden tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Görevleri sırasında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum.

81 vilayetle dünyanın dört bir ucunda görev yapan güzide teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.

2002'den beri Türkiye'nin hizmetindeyiz. Sizlerle hep yakın mesai içinde olduk. Kritik günler yaşadık, nice badireleri aştık, zorlukların üstesinden geldik. Bu süreçlerde MİT mensuplarının sadece gayretlerine, vatanperverliklerine değil, vazife şuurlarına ve analiz kabiliyetlerine de şahitlik ettim. Devleti için hiç düşünmeden canını verecek kardeşlerimizle omuz omuza çalıştık. Gizli kahramanların nasıl özveri ile çalıştıklarını iyi biliyorum. Kimi zaman ailesinden, kimi zaman sağlığından feragat ederek çalışan MİT mensuplarını tebrik ediyorum. Rabbim hiçbirinizin ayağına taş değdirmesin.

TÜRKİYE OYUN KURUCU BİR GÜÇ

Türkiye, küresel satranç tahtasından oyun kurucu bir aktör olarak konumunu dünden güne pekiştiriyor. Masada ve sahada güçlü Türkiye iddiamız hamdolsun artık tüm unsurlarıyla gerçekleşmektedir

BUNUN ADI TÜRKİYE EKSENİ

Karşımızdaki tablo şudur ülkemizde bir eksen kaybı yaşanmamıştır tam tersine ülkemiz asıl eksenini bulmuştur. Bu eksenin adı da Türkiye eksenidir. İşlediğimiz her politikayı tamamen Türkiye eksenine göre gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin neye ihtiyacı varsa onu yapıyoruz. Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyonlarımız bunun açık bir örneğidir. Karabağ'ın özgürlüğüne kavuşturulması bunlardan biridir.

TERÖRİSTLER İNLERİNDEN ÇIKAMIYOR

2023 yılında 5 buçuk milyar dolar savunma ihracatı yaparak Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırdık. İnsansız Savaş Uçağımız ANKA-3 ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Kızılelma'nın testleri devam ediyor. İnsansız hava araçlarımızı en etkin şekilde kullanan kurumlarımızın başında MİT var. Suriye ve Irak'taki nokta istihbari operasyonlarımızda PKK'nın sözde lider kadrosunu inlerinde çıkamaz hale getirdik.

Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti ve terörü kimsenin yanına kar bırakmaz. ilhassa 15 Temmuz gecesi 253 vatandaşımızı şehit eden FETÖ'cü hainlerin peşini bırakmamakta kararlıyız. DEAŞ'ından FETÖ'süne PKK'sından DHKP/C'sine, milletimizi hedef alan hiçbir illegal yapıya hayat hakkı tanımayacağız.

BU İLK ADIM

MİT, İsrail'in casus ağını açığa çıkardı. İsrail çok şaşırdı ama bu daha ilk adım. Türkiye'yi tanıyacaksınız. Hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz. 

AKILLI TELEFON UYARISI

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile yabancı mesajlaşma uygulamalarının kullanımı da arttı. Pek çok bilgi ve doküman da paylaşılıyor. Bilgi güvenliği açısından ciddi zafiyet oluşturduğu açıktır. Bu konuda devletimizin de harekete geçmesi gerektiği inancındayım Türkiye menşeili uygulamalar alternatif olarak değerlendirilebilir. MİT bu konuda rehber olabilir. Bu çalışmaların takipçisi olacağız. Sizlere her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin