Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vesayete karşı dimdik ayakta durduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim mitinglerini sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat postmodern darbesini hatırlatıp "Partimiz kurulduktan sonra devamlı darbecilerle mücadele etti. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi. Erdoğan'ın bir diğer gündem maddesi bugün açıklanan büyüme rakamlarıydı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vesayete karşı dimdik ayakta durduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat postmodern darbesini hatırlatıp "28 Şubat postmodern darbesi, öncesi ve sonrasıyla ülkemiz demokrasi tarihinin utanç verici sayfalarından biridir." dedi. Erdoğan, "Partimiz kurulduktan sonra devamlı darbecilerle mücadele etti. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk."  diye konuştu. 

Fransızların Lafarge çimento şirketinin Türkiye'de teröristlere mağaralar yaptığına dikkati çeken Erdoğan, "Fransa ne yazık ki terörün adeta baş destekçisi oldu. Baş edebildi mi? Edemedi. Peki biz ne yaptık? Kuzey Suriye'deki Lafarge'ın bütün barınaklarını gömdük. Durmak yok, o kadar." dedi.

Erdoğan'ın bir diğer gündem maddesi bugün açıklanan büyüme rakamlarıydı. Erdoğan, "Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

 İnşallah 31 Mart'ta Aydın'dan büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haberler bekliyoruz. Az önce sordum meydanda katılım ne durumda. 52 bin. Bu ne demektir? 31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz. Bu şehir bize Şehir Adnan Menderes'in emanetidir.

28 ŞUBAT MESAJI

 Ülkemizin darbeler halkalarından biri de 28 Şubat postmodern darbesiydi. Ülkemizin utanç verici sayfalarından biridir. Menderes'i hoyratça daraağcına gönderen zihniyet, 28 Şubat'ta daha incelikli metodlar kullandı. Zihniyet aynı zihniyetti. Dönemin cuntacıları 28 Şubat'ın 1000 yıl süreceğini söylemişti. Demokrasi, hukuk, adalet ne kadar değer varsa hepsinin çiğnendiği o kara günleri unutmadık, unutmayacağız. 28 Şubat'ta kılık kıyafetinden dolayı kadınların okuma hakkı gasp edildi. Allah bir daha bu ülkeyi bu faşist zihniyetin eline düşürmesin diyoruz. Cumhuriyet mitingleri adı altında demokrasimize kast eden tuzaklarlar karşılaştık. Uyduruk haberlerle partimizi kapatmaya kalktılar.

Gezi olaylarıyla sokakları karıştırmaya çalıştılar. FETÖ'nün darbe girişimiyle milli iradeyi esir almaya cüret ettiler. PKK ile ülkeyi parçalamaya çalıştılar. 15 Temmuz darbe girişimiyle milletimize silah çektiler, kan döktüler. Sınırlarımıza yığdıkları teröristlere vatan topraklarına ve milletimize kas ettiler.

Partimiz kurulduktan sonra devamlı darbecilerle mücadele etti. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk.

"TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Fransa ne yazık ki terörün adeta baş destekçisi oldu. Baş edebildi mi? Edemedi. Peki biz ne yaptık? Kuzey Suriye'deki Lafarge'ın bütün barınaklarını gömdük. Durmak yok, o kadar.

Türkiye artık eski Türkiye değil. Milletiyle, ordusuyla duruşuyla artık bambaşka bir Türkiye var.

EKONOMİ MESAJI

Sıkıntılarımızı, ülkemizi demokrasi hazımsızlarının, kalkınma düşmanlarının eline teslim ederek değil daha çok mücadele vererek, alın teri dökerek çözeceğiz.

Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı.

Gayri Safi Yurt İçi Hasılamız 1 trilyon 119 milyar dolarla ilk kez 1 trilyon dolar sınırının üzerine çıktı.

 

 

 

Etiketler erdoğan aydın miting
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin