Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'den alacağımız dersler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'nde konuştu. "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'den alacağımız dersler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'nde konuştu.

"SİNSİ SALDIRILARLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Törende kısa bir konuşma yapan Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere bu kahraman ordumuza önderlik edenleri saygıyla anıyoruz. Türkiye ve Türk milleti olarak Çanakkale'de verdiğimiz mücadeleyi bugün de sinsi saldırılarda veriyoruz. Ülkemizin bilhassa geçtiğimiz son 10 yıldaki saldırılara bakınca maskeleri kaldırdığınızda aynı yüzleri görüyoruz" dedi. 

"ÇANAKKALE RUHU YOLUMUZU AYDINLATACAK"

Çanakkale'de tek vücut olup düşmana geçit verilmediğini söyleyen Erdoğan, "Son dönemdeki sınamalarda da aynı irade ortaya konuldu. Çanakkale'den ve sonrasında aldığımız derslerle geleceğe güvenle yürüyecek iradeye sahibiz. Çanakkale ruhu yolumuzu hep aydınlatacak. Türkiye Yüzyılının inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." diye konuştu. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin