Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye sert sözlerle yüklendi! Erzurum'dan İstanbul, Ankara ve İzmir için destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'un Türkiye Yüzyılı'nın lokomotifliğini üstleneceğini söyledi. Erzurum'un depreme dayanıklı hale getirileceğini söyleyen Erdoğan, bunun için bakanlıkların seferber edileceğini bildirdi. Erdoğan, isim vermeden CHP'ye yüklendi: "Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor" dedi. Erdoğan, Erzurum'dan İstanbul, Ankara ve İzmir için destek istedi

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye sert sözlerle yüklendi! Erzurum'dan İstanbul, Ankara ve İzmir için destek istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Erzurum mitinginde konuştu. Mayıs ayında yapılan seçim sonuçları için Erzurumlulara teşekkür eden Erdoğan "Erzurum'un Türkiye Yüzyılı'nın lokomotifliğini üstleneceğinden şüphemiz yok." dedi.

Erzurum'un depreme dayanıklı hale getirileceğini söyleyen Erdoğan, bunun için bakanlık ve belediyelerin seferber edileceğini ifade etti. 

"TEK PARTİ FAŞİZMİ KALINTISI"

Erdoğan, isim vermeden CHP'ye sert sözlerle yüklendi. "Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor." ifadelerini kullandı. 

ÜÇ BÜYÜKŞEHİR İÇİN DESTEK İSTEDİ

Erdoğan, Erzurumlulardan üç büyük şehir için destek istedi. "İstanbul'daki, Ankara'daki, İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları 'sakın bir yanlışlık olmasın' diye uyaracaksınız değil mi?" şeklinde konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Cumhur İttifakı'nın en verimli sonuç aldığı şehirlerin başında Erzurum geliyor.  14-28 Mayıs seçimlerinde milletvekilliğinde yüzde 67, Cumhurbaşkanlığında yüzde 74 oranında verdiğiniz destek için şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarına bakarak anlıyoruz ki dadaş yine farkını, vefasını, sevdasını gösterdi.

Şu anda meydanda 40 bin kişi var. Erzurum'un Türkiye Yüzyılı'nın lokomotifliğini üstleneceğinden şüphemiz yok. 

Erzurum'a 21 yılda 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. 20 bin kişilik stadyum için hazırlıklara başladık. 

Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz.

Kentsel dönüşümde 5 bin 435 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.

Asırlarca ata yurtlarından gelen milyonlarca insanımızın girip kapısı Erzurum olmuştur. Ermeni çetelerin yaptıklarına karşı canını dişine takan Erzurumlunun hikayesi birer destan olarak anlatılacaktır.

31 Mart'ı milli irade bayramı haline getirmeye hazır mıyız? Bunun için çok çalışacağız, daha fazla koşturacağız.

Biz insanlarımıza ve şehirlerimize olan sevgimizi eser ve hizmetlerle göstermiş olan bir partiyiz.

"ÖZGÜRLÜK ORTAMI ALTIN TEPSİDE SUNULMADI"

Özgürlük ortamı birileri tarafından altın tepside sunulmadı. Darbeden terör saldırılarına, sokak olaylarından partimizin kapatılma davasına kadar nice badireler atlattık. 15 Temmuz'da 253 şehidimiz istiklal ve istikbalimize sahip çıktı. Kazanımlarımızın birilerini rahatsız ettiğini herkes görebiliyor.

Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor.

İstanbul'daki, Ankara'daki, İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları 'sakın bir yanlışlık olmasın' diye uyaracaksınız değil mi?"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin