Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili ilk kez konuştu: Deste deste paralarla oyun iyice kirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Van mitingde CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin ilk kez konuştu. "Kurdukları çapraşık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi" dedi. CHP'ye titan zinciri benzetmesinde bulunun Erdoğan, DEM Parti'yi de eleştirdi

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili ilk kez konuştu: Deste deste paralarla oyun iyice kirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'da düzenlenen AK Parti mitinginde CHP ve DEM Parti'ye yüklendi. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen deste deste para sayma görüntüleriyle ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan, muhalefetin aklıyla alay ettiğini söyleyen Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi" dedi.

CHP'ye titan zinciri benzetmesinde bulunan Erdoğan, "Bu tabela altında toplananlar bir titan zincirinin halkaları haline gelmiştir. Herkes kendi ihtirasının peşinde" şeklinde konuştu. 

Erdoğan, Van'da DEM Parti'ye de yüklendi. "Bu tabela altında toplananlar, bilhassa da şu anda bir titan zincirinin halkaları, rantiye çarkının dişlileri haline gelmişlerdir. Herkes kendi ihtirasının peşindedir. DEM dediğiniz partide, kimin iradesi kimin elinde belli değil. Bu yapının gerçek anlamda faaliyetini, milletin hayatını değiştirecek programını gördünüz mü?" diye konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

''Mayıs seçimlerinde karşımızdaki CHP adayı etrafında birleştiler. CHP'yi ve adayını getirip sizlere dayattılar. Sizlerin kapınızın önünde geçirmeyeceğiniz isimleri Meclis'e taşıdılar hatta cumhurbaşkanı yapmak istediler Van'ı da bu oyuna dahil ettiler. Bugün aynı oyunu yine sahnelemenin peşindeler.

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETTİLER"

Fiyakalı ifadelerle gizlemeye çalıştıkları ittifaklarla sizlerin iradesini birkez daha satılığa çıkardılar. Kurdukları çapraşık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Arsızca etrafa saldırarak, kibirle milleti aşağılayarak kimse kendini kirden arındıramaz.Milletimiz bu sinsi, kirli oyunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak utanma bilmeyen suratlara milli irade tokadını vuracaktır.

''ARTIK MASKELERİN İNME VAKTİ GELMİŞTİR''

Zirveye gözünü diken bir Türkiye var. Diğer tarafta istikrarsızlık girdabı var. Aldıkları talimatlar gereği hükümetimize karşı emperyalistlerin koçbaşlığına yeltenenlerin üstünü kazırsanız altı aynı isme çıkar.

Artık maskelerin inme vakti gelmiştir. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendi değildir. CHP dediğiniz, CHP değildir.


"TİTAN ZİNCİRİNİN HALKALARI HALİNE GELMİŞLER"

Koskoca bir cihan devletinden geriye kalan bu vatan toprağını bize çok gördüler. Ülkemizi bölmek için çok uğraştılar. Bu çabalarına içeride maşalar bulmakta zorlanmadılar. Maskelerin inme vakti gelmiştir. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendisi değildir. CHP dediğiniz CHP değildir. Bu tabela altında toplananlar bir titan zincirinin halkaları haline gelmiştir. Herkes kendi ihtirasının peşindedir. DEM denilen partide kim nerde belli değil. Bu yapının tek misyonu Türkiye aleyhine olan ne varsa ona destek vermektir. Miras yedileri ve ötekileri söylemeye gerek duymuyorum. Milli irade işportacılığına soyunan istismarcılara müsaade etmeyiz.

ARDINDAN HAKKARİ'DE KONUŞTU

Erdoğan Van’dan sonra Hakkari Mitingi'nde açıklamalarda bulundu:

Hakkarili çiftçilerimize 9 milyar lira tutarında hibe desteği verdik. Yüksekova Organize Sanayi bölgesini kurduk.

Enerjide Hakkari'ye doğal gaz sağladık. Hakkarili kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum. 2 bin kardeşimizi istihdam edeceğiz.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin