Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oyunu Kağıthane'de kullandı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ile eşi Şengül ve oğlu Mehmet Kurum, Kağıthane'de İmece İlkokulu'nda oyunu kullandı. 1166 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Kurum, "İnşallah bugün erken bir bayramı tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız. Önce il binamızda, adından Saraçhane'de bu coşkuyu tüm İstanbullu hemşerilerimize paylaşacağız." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oyunu Kağıthane'de kullandı

Cumhur İttifakı'nı İBB adayı Murat Kurum, oyunu Kağıthane'de kullandı. Murat Kurum ile eşi Şengül ve oğlu Mehmet Kurum, Kağıthane'de oyunu kullandı.

Kurum, eşi Şengül ve oğlu Mehmet Kurum ile birlikte oyunu kullanmak için saat 11.15'te Kağıthane İmece İlkokulu'na geldi. Alkışlar eşliğinde karşılanan ve sevgi gösterisinde bulunulan Murat Kurum, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

1166 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Kurum, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Kurum, eşi ve oğlu, gerekli kontroller için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

"İNŞALLAH BUGÜN ERKEN BİR BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ"

İBB Başkan adayı Kurum, daha sonra kabine geçip oyunu kullandı. Sandık görevlilerine başarı dileyen Kurum, "Allah hayırlı, uğurlu eylesin. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun." diyerek, eşi, oğlu ve kızı Zehra ile zarfı sandığa attı.

Tüm vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulunan Kurum "Tüm vatandaşlarımızdan oylarını kullanmalarını istiyorum. Sandıklara sahip çıkmalarını istiyorum. Gitsinler oylarını kullanıp, kullandıkları oylara sahip çıksınlar. İnşallah akşam 17.00'de oy verme işlemi bitecek. '31 Mart gelecek yüzler gülecek' diyorduk, 'güneş doğacak' diyorduk. İnşallah bugün erken bir bayramı tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız. Önce il binamızda, adından Saraçhane'de bu coşkuyu tüm İstanbullu hemşerilerimize paylaşacağız. İl başkanlığımızda süreci takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin