Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum tv100'de soruları yanıtlayacak. Anketlerdeki son durum... Murat Kurum, Candaş Tolga Işık'ın konuğu olacak

tv100'ün ses getiren programlarından Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’a bu hafta Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum konuk oluyor. "İstanbul’un öncelikli problemleri neler?", "Son anketler sandığa dair ne söylüyor?" hepsi ve daha fazlası tv100'de Kurum'a sorulacak...

Google Haberlere Abone ol
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum tv100'de soruları yanıtlayacak. Anketlerdeki son durum... Murat Kurum, Candaş Tolga Işık'ın konuğu olacak

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sanat, spor ve siyaset dünyasının önemli isimlerini tv100 ekranlarında ağırlamaya devam ediyor.

İSTANBUL’UN ÖNCELİKLİ PROBLEMLERİ NELER?

Yerel seçime sayılı günler kala, merak edilen adaylar Az Önce Konuştum’a konuk oluyor.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayacak.

İstanbul’un öncelikli problemleri neler?

Murat Kurum’un seçmene vaatleri neler olacak?

Muhalefetin eleştirilerine ne yanıt veriyor?

Son anketler sandığa dair ne söylüyor?

Az Önce Konuştum, canlı yayınla bu akşam (31 Aralık) saat 20.00’de tv100’de!

MURAT KURUM KİMDİR?

Murat Kurum, 1976 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü’nden mezun oldu.

Yüksek Lisansını Okan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Kentsel Dönüşüm üzerine 2017 yılında tamamladı.

1999-2005 yılları arasında çeşitli özel kuruluşlarda çalıştı. 2005–2006 yılları arasında TOKİ Ankara Uygulama Daire Başkanlığı’nda Uzmanlık, 2006-2009 yılları arasında TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü, 2009–2018 yılları arasında T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

2018–2023 yılları arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinin ardından 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili olarak seçilmiştir.

Murat Kurum, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak yer alacak.

Evli ve 3 çocuk babası olan Murat Kurum İngilizce bilmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin