Çocuklarımız tehlikede, hayvanlarımız tehlikede! C31K'dan kan donduran yeni mesajlar! Kim bunlar?

Kedilere eziyet eden ve örgüt propagandası yapan 'Cehennemin 31. Katı' (C31K) adlı örgüt sosyal medyadan tehditlerine devam ediyor. Yeni ortaya çıkan mesajlar kan dondurdu.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklarımız tehlikede, hayvanlarımız tehlikede! C31K'dan kan donduran yeni mesajlar! Kim bunlar?

İçişleri Bakanlığı, kedilere eziyet ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen “C31K” isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik operasyon yapmıştı. Operasyonlar  İstanbul, Tekirdağ, Mersin, Çorum ve Karabük'te gerçekleştirilmişti.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli çocuklarla ilgili müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek, suçlu ve suçluyu övmek, bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürmek ve suç işlemeye alenen tahrik etmek suçlarından tutuklanmıştı.

DURMUYORLAR!

Bu operasyonların ardından örgütün diğer üyeleri paylaşımlarına devam etti. Yeni hedeflerinin çocuklar olduğunu söyleyen örgütün mesajları kan dondurdu.

Daha çok hayvan keseceğiz, daha çok çocuk kaçıracağız diyen örgüt üyeleri, Twitter'da kendileri hakkında konuşanları da tehdit etti. "Ölüm listemize alındınız" ifadeleri kullanıldı.

Örgütün bulunmasını isteyen vatandaşlar sosyal medyada çağrıda bulunuyor. #CocuklarimizTehlikede hashtag'i altında birleşen kullanıcılar bir an önce bu örgütün çökertilmesini istedi.  

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin