Çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı. Sapık komşu dehşet saçtı, talihsiz çocuğun ailesi konuştu: Çocuğumun akıbeti ne olacak, yardım istiyoruz

Ankara Sincan'da kan donduran bir olay yaşandı. İddialara göre 10 Ağustos'ta sapık komşu dehşet saçtı. Sokakta oynayan 4 çocuğun yanına giden Evren Demirci adlı kişi çocukları kandırarak bir bodruma götürdü. Buradaki çocuklardan birine hayatının kabusunu yaşattı, cinsel organını ısırarak kopardı. Talihsiz çocuğun ailesi ise yetkililerden yardım istedi: Çocuğumuzun akıbeti ne olacak?

Google Haberlere Abone ol
Çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı. Sapık komşu dehşet saçtı, talihsiz çocuğun ailesi konuştu: Çocuğumun akıbeti ne olacak, yardım istiyoruz

Ankara Sincan'da dehşet dolu bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre sokakta oynayan çocuklara dadanan bir sapık, kandırıp bodruma indirdiği çocuklardan birinin cinsel organını ısırarak kopardı. Talihsiz çocuk 46 gün hastanede tedavi gördü ancak uzvu yerine dikilemedi. Çocuğun ailesi ise isyan etti, yetkililerden "Çocuğumuzun akıbeti ne olacak?" diyerek yardım istedi.

10 Ağustos'ta Ankara'da yaşanan olay duyanlara 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Sapık komşu Evren Demirci sokakta oynayan 4 çocuğu gözü kestirerek yanlarına gitti. Yardım isteme amacıyla çocukları kandıran cani bodruma götürdükleri çocuklardan Human'a hayatının kabusunu yaşattı.

Ankara'da yaşanan korkunç olayın ardından mağdur çocuk ve ailesi konuştu. 9 yaşındaki Human o anları anlatırken zorlandı. Human ilk sözlerinde "Yardım etmek için gittik. Bana sünnet oldunuz mu dedi. Ben de evet dedim. Arkadaşlarım yana kaçmıştı ben oradaydım. Diğer arkadaşlarım üst kata kaçtı. Sonra beni içeriye aldı ısırdı. Kaçmak istedim kaçamadım." dedi.

Olay sonrası kahrolan aile ise konuyla ilgili zor durumda olduklarını belirterek, "Çocuğu yatırıyor. Gırtlağına, gözlerine çökerek, çocuğun cinsel organını ısırarak tabandan koparıyor. Ardından çocuğun gözlerini çıkarmaya çalışmış. Gırtlağını sıkmış" ifadelerini kullandı.

UZVU BULUNDU AMA DİKİLEMEDİ

Dehşeti düşüren olaydan sonra bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yapılan incelemenin ardından çocuğun uzvu bulundu ve talihsiz çocuk hastaneye kaldırıldı. 46 gün hastanede kalan Human 48 saatlik de bir ameliyat geçirdi. Ancak operasyondan istenilen sonuç elde edilemedi ve uzuv yerine geri eklenemedi.

Acılı ailenin sapık Evren Demirci'nin daha önce de cinsel saldırılarda bulunduğunu belirtti. Human'ın babası, "Komşularımızda da önceden böyle bir olay olmuş üst katımızdaki komşumuzun çocuğunun cinsel organını da ısırmaya çalışmış onu koparamamış onu sıyırmış" dedi.

tv100'e konuşan aile, küçük çocuğun ameliyat masrafları için yetkililerden yardım beklerken Human'ın annesi isyan ederek, "Ben bir aydır yemek yiyemedim. Bu çocuğu akıbeti ne olacak? Bütün yetkililerimizden yardım bekliyoruz. Ben çocuğumu gördükçe acıyorum. Ben dayanamıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin