CHP'nin Malatya adayı Ağbaba tv100'e konuştu: Malatya’ya borcumu ödemeye gidiyorum

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100'de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için öne çıkan isim Veli Ağbaba'nın kendisine özel demeç verdiğini söyledi. Sevinç, "Malatya’da 5-6 tane anket yapılmış Veli Ağababa’nın adı çok yüksek çıkmış Veli Ağababa ‘Ben de Genel Başkan’ın bu önerisini kabul ettim. Beni de Malatya ve partim 2011’den beri milletvekili yaptı. Hem partime hem Malatya’ya borcumu ödemeye gidiyorum' diyor." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Malatya adayı Ağbaba tv100'e konuştu: Malatya’ya borcumu ödemeye gidiyorum

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, İletişimci Yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için öne çıkan isim Veli Ağbaba'nın kendisine özel açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

Şaban Sevinç'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba'dan özel bir demeç aldım.  Malatya’da 5-6 tane anket yapılmış Veli Ağababa’nın adı çok yüksek çıkmış Veli Ağababa ‘Ben de Genel Başkan’ın bu önerisini kabul ettim. Beni de Malatya ve partim 2011’den beri milletvekili yaptı.

Hem partime hem Malatya’ya borcumu ödemeye gidiyorum. Umarım Malatya’yı hemşerilerimle birlikte ayağa kaldırım. CHP’nin bayrağını göndere çekeceğim, diyor. Malatya'yı AK Parti'den almak zor. Çünkü AK Parti yüzde 60-70'lerde oy alıyor. Zor ama Veli Ağbaba CHP'den en iyi aday."

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin