CHP'nin Hatay adayı Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı: Protestocuların kim olduğunu biliyoruz

CHP tarafından yeniden aday gösterilmesi tepki çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu: "Protestocuların kim olduğunu biliyoruz. Korkmayacağım, silmeyeceğim ve yılmayacağım."

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin Hatay adayı Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı: Protestocuların kim olduğunu biliyoruz

Kahramanmaraş depremlerinin en çok yıkıma uğrattığı şehirlerden olan Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine depremzedeler ve siyasilerden tepkiler sürerken, Lütfü Savaş adaylıktan çekilmeyeceğini açıklayarak eleştirilere meydan okudu.

Hatay Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş'ın 31 Mart'ta yeniden aday göstermesi büyük tepkiyle karşılanmıştı. Savaş, "Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Protestocuların kim olduğunu biliyoruz. Korkmayacağım, sinmeyeceğim ve yılmayacağım" dedi.

Depremin yıldönümü anması sırasında yurttaşlar tarafından protesto edilen Lütfü Savaş bugün açıklama yaptı.

Savaş, "Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Protestocuların kim olduğunu biliyoruz. Korkmayacağım, sinmeyeceğim" dedi.

'ADAYLIĞIM DEVAM EDİYOR' 

Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini de vurguladı. Savaş, "Adaylığım devam ediyor, seçimi kazanacağız" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, bugün yaptığı açıklamada Lütfü Savaş'ın yeniden adaylığı ile ilgili, "Partinin yetkili kurulları, bu konuyu enine boyuna değerlendirip Hatay'ın tüm ilçeleriyle, belki de 2-3 gün içerisinde kapsamlı bir anket yapıp bir karar verecektir" demişti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin