CHP'li Tanju Özcan'dan TİP'li Gökhan Zan'a kavga çıkaracak sözler... Sen kimsin koskoca CHP'ye bunu diyorsun

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100'ün gündem belirleyen programlarından Kübra Par'la Farklı Açılar'da TİP'ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Gökhan Zan'ın CHP'nin adayı Lütfü Savaş ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Özcan, "Sen kimsin koskoca CHP'ye 'şunu aday yaparsan ben de çıkarım' diyorsun. 'Çık kardeşim' demek düşer CHP'ye." derken Zan'ın iyi bir stoper de olmadığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Tanju Özcan'dan TİP'li Gökhan Zan'a kavga çıkaracak sözler... Sen kimsin koskoca CHP'ye bunu diyorsun

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hukukçu Bışar Özbey, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. Türkiye İşçi Partisi'nden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Gökhan Zan'ın CHP'nin Hatay adayı Lütfü Savaş ile ilgili sözleri programda masaya yatırıldı.

ÖZCAN'DAN ZAN'A TEPKİ

Özcan, Zan'a tepki gösterek "Gökhan Zan, İYİ Parti'den geldi, İYİ Parti'nin adayıydı. İyi bir stoper olmadığı konusunda eminiz. İyi bir siyasetçi de olmadığı anlaşılıyor. Sen kimsin koskoca CHP'ye 'şunu aday yaparsan ben de çıkarım' diyorsun. 'Çık kardeşim' demek düşer CHP'ye." ifadelerine yer verdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin