CHP'li Serkan Topal'dan Lütfü Savaş'a protesto açıklaması: İspatlanırsa bir daha siyaset yapmayacağım, Hatay'ı terk edeceğim

tv100'ün gündemi belirleyen programı Erdoğan Aktaş Eşit Ağırlık'a, CHP'li Serkan Topal bağlandı. Aktaş'ın, "Lütfü Savaş'a yapılan protesto gösterisine sizin dahiliniz var mıydı?" sorusunu yanıtlayan Topal, "Bir Allah'ın kuluna bir tek kelime söylediğim ispatlanırsa bir daha hayatımda siyaset yapmayacağım. Hatay'ı da terk edeceğim." cevabını verdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Serkan Topal'dan Lütfü Savaş'a protesto açıklaması: İspatlanırsa bir daha siyaset yapmayacağım, Hatay'ı terk edeceğim

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Hasan Sınar, Star Gazetesi yazarı Resul Tosun ve Sivil Dayanışma Platformu Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Programda, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler masaya yatırıldı.

Canlı yayına bağlanan CHP 27. Dönem Hatay Milletvekili Serkan Topal, Erdoğan Aktaş'ın, "Lütfü Savaş'a yapılan protesto gösterisine sizin dahiliniz var mıydı?" sorusuna dikkat çeken yanıtta bulundu.

"TEK KELİME ETTİYSEM HATAY'I TERK EDECEĞİM"

Serkan Topal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bugün gün içerisinde Lütfü Savaş'a yakın olan bir danışman ile görüştük. Barış Beye biz ilettik. Bir yanlış anlaşılma var. Biz Serkan Beyin adını söylemedik, dediler. Eğer böyle bir şey varsa konuyu kapatıyoruz. Bakın açık ve net söylüyorum. Bir Allah'ın kuluna bir tek kelime söylediğim ispatlanırsa bir daha hayatımda siyaset yapmayacağım. Hatay'ı da terk edeceğim.

"BUNU KİM SÖYLEDİYSE BU BİR İFTİRADIR"

Hatay halkı bilinçli insanlardır. Çok okuyan, çok irdeleyen, çok sorgulayan bir halktır. Ben dahil olmak üzere, kimse Hatay halkını, provoke edecek güçte değildir. CHP'nin bir Milletvekili olarak bunu yapmam asla söz konusu değildir. Bunu kim söylediyse bu bir iftiradır, kim iftira attıysa ben bunu Hatay halkına havale ediyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin