CHP'li Ali Mahir Başarır'dan Meral Akşener'in sözlerine yanıt: Şaka olarak kabul ediyorum. Ben Meral Hanım'la savaşamam

TV100'ün gündem belirleyen programlarından Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk olan CHP Grupbaşanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır soruları yanıtladı. Başarır, Meral Akşener'in "Partimize kurumsal operasyon yapılıyor, bu bir savaş ilanı" sözlerine yanıt verdi. Başarır, "Ben Meral Hanım’la savaşamam. Herhalde burada bir espri yaptı, ben bunu şaka olarak kabul ediyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Ali Mahir Başarır'dan Meral Akşener'in sözlerine yanıt: Şaka olarak kabul ediyorum. Ben Meral Hanım'la savaşamam

Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acer, gazeteci Gürkan Hacır, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, tv100 yayınına konuk oldu.

AKŞENER: SAVAŞ İLANI OLARAK KABUL EDİYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin iç işlerine diğer partiler tarafından karışıldığını söyleyerek, "Ben bu konuda idmanlıyım. Şu an itibarıyla bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım buyursunlar" yaptığı açıklama programda masaya yatırıldı.

Ali Mahir Başarır'ın açıklamaları şu şekilde;

“BEN BUNU ŞAKA OLARAK KABUL EDİYORUM”

Ben Meral Hanım’la savaşamam. Herhalde burada bir espri yaptı, ben bunu şaka olarak kabul ediyorum. Akşener’in söylediği konularla ilgili benim bir bilgim yok. Şunu bilsin, 85 milyonun oyuna talibiz. Adaylarımız herkesin oyuna talip.

“GİDEN GİDER, GİDENİ TUTAMAYIZ”

İYİ Parti ilk kendi adaylarıyla gideceğini söylediğinde ‘Giden gider, gideni tutmayız’ demiştim ve o gün tartışılmıştı. Aynı noktadayız giden gider, siyasi kararlar alabilirler ama unutmasınlar ki alınan her siyasi tercih yarınlarda toplumsal, siyasal bir yaptırım olur.

"SOMUT BİR ŞEY VARSA SÖYLESİN, CEVABINI VERİRİZ"

Par’ın “Meral Akşener CHP’yi kurumsal olarak İYİ Parti’nin iç işlerine karışmakla ve partisine operasyon çekmekle suçluyor bu suçlamaya ne dersiniz?” sorusuna Başarır “Ne yapmışız ben merak ediyorum. Bu konuda somut olarak bir şey varsa söylesin biz de cevabını veririz.” dedi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin