CHP'den zehir zemberek sözlerle istifa etmişti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Meral Akşener'le görüştü

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başkan olduğu Çukurova’dan Belediye Başkan adayı gösterilmediği için partisi CHP’den istifa eden Soner Çetin, İYİ Parti’nin adayı oldu. Çetin bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den zehir zemberek sözlerle istifa etmişti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Meral Akşener'le görüştü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin CHP'den yeniden aday gösterilmeyince istifa etmiş. İstifasında, "CHP'nin gasp edildiğini, ilkelerinden uzaklaştığını" söylemişti.

Soner Çetin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini arayarak Çukurova Belediye Başkanlığı için adaylık teklif ettiğini ve kendisinin de bu teklifi kabul ettiğini belirtti. İYİ Parti’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Birol Büyüköztürk de, sosyal medya hesabındaki  paylaşımında, “Değerli Hemşerilerim; biraz önce Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Burak Akburak beni arayarak Sayın Genel Başkanımız, Çukurova’da Soner Çetin’i aday gösterecek diyerek durumu bildirmiştir. Bu sebeple benimle birlikte yol alan, emeği geçen herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Allah’a emanet olun. Selam ve saygılarımla…” görüşlerine yer verdi.

AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

Çetin bugün de İYİ Parti lideri Meral Akşener'le görüştü. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin'i kabul etti.

İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre, Akşener'in genel merkezdeki makamında gerçekleşen görüşmede, Genel Başkan Yardımcıları Burak Akburak ve Türker Yörükçüoğlu da yer aldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin