CHP'de sular durulmuyor. CHP ilçe başkanı ve ilçe yönetimi istifa etti

CHP'de ardından istifaların ardı arkası kesilmiyor. Gaziantep'in Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Aydın Şahin ilçe yönetimiyle birlikte istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de sular durulmuyor. CHP ilçe başkanı ve ilçe yönetimi istifa etti

 Aday listelerinde sona yaklaşılan CHP'de istifalar sürüyor. CHP Şahinbey İlçe Başkanı  Mehmet Aydın Şahin ilçe yönetimiyle birlikte istifa etti.

Şahin istifa sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Kamuoyunca da bilindiği üzere kongre ve kurultay süreçlerinde, il düzeyinde yaşadığım fikir ayrılıkları sağlıklı bir siyasi tartışma zemininden ayrılmış, seçim sürecinde olmamıza rağmen partinin önüne geçmiştir.

Partinin yalnızca başarıya odaklanması adına onurla yürüttüğüm Şahinbey İlçe Başkanlığı görevimden, yönetim kurulu üyelerimle birlikte istifa ediyorum. Rejimin ülkeyi sürüklediği bu karanlık durumdan çıkış için, partinin bir neferi olarak yüksek gayret göstermeye devam edeceğimin bilinmesini istiyorum.

Bu duygularla; yönetim kurulu üyelerime, mahallelerime, kadınlara, gençlere, sandıkları ve okulları bekleyenlere, eylem ve etkinlik çağrılarına kayıtsız kalmayanlara, bu süreçte yanımda olanlara, üzerimde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Partiye verdiğim emeklerimi helal ediyor,  Partinin bana kattıklarına minnet duyuyorum. Doğru şeyler yapma azmimi muhafaza ediyorum."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin