CHP'de şimdi de kayıp 100 milyon lira tartışması. Eren Erdem ile ilgili bomba iddia geldi. Erdem, Özgür Karabat'a çağrı yaptı: Taksim Meydanı'nda kendimi asarım

CHP'de bu kez de '100 milyon lira' tartışması başladı. CHP'de genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında göreve getirilen medyadan sorumlu eski genel başkan yardımcısı Eren Erdem'e yönelik 'yolsuzluk' iddiası geldi, Erdem de sosyal medyadan bir açıklama yaparak CHP'nin yeni saymanı Özgür Karabat'a çağrı yaptı ve "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de şimdi de kayıp 100 milyon lira tartışması. Eren Erdem ile ilgili bomba iddia geldi. Erdem, Özgür Karabat'a çağrı yaptı: Taksim Meydanı'nda kendimi asarım

CHP'de değişim tartışmaları devam ediyor. 

Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra medyadan sorumlu genel başkan yardımcı olarak görev başlayan ve CHP kurultayında Özgür Özel'in genel başkan olmasıyla birlikte görevi sona eren Eren Erdem ile ilgili bomba iddialar gündemde....

Twitter'da Ankara Kuşu olarak bilinen bir kullanıcının Eren Erdem ile ilgili paylaşımı hem sosyal medyayı salladı hem de Eren Erdem'den sert bir açıklama geldi. 

Ankara Kuşu adlı kullanıcı sosyal medya üzerinden Eren Erdem'in görev yaptığı dönemle ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirdi ve o dönemde parti kasasından harcaması yapılan 100 milyon liralık bir ödemenin bir kısmının kayıp olduğu iddia edildi. 

Eren Erdem de sosyal medyadan bir açıklama yaparak bu iddialara açıklık getirdi ve CHP'nin yeni saymanı Özgür Karabat'a açıklama yapması için çağrıda bulundu.

CHP SAYMANINA ÇAĞRI YAPTI

Erdem ise sosyal medya hesabından “SUSTUM… SUSTUM… SUSTUM… Ama bir yere kadar! Basına ve kamuoyuna saygılarımla arz eder; bu açıklamayı baştan sona kadar dinlemelerini rica ederim. Konuyla ilgili “ilk ve son” açıklamamdır” diyerek yaptığı açıklamasında iddiaları yalanlayarak, CHP Sayman'ı Özgür Karabat'tan açıklama istedi.

Karabat ise o açıklamayı 20 gün önce yapmış ve "Özel göreve geldikten sonra partimizin gelir-gider tablosu detaylı olarak incelenmiş ve raporlanmıştır. Bu kapsamda, hesaplarımızda ‘kayıp’ olarak nitelendirilebilecek usule aykırı herhangi bir işlem tespit edilmemiştir." demişti.

Ancak iddialar devam edince Erdem, medya sorumlusu olduğu dönem boyunca yaptığı işleri tek tek açıklayarak Karabat'ın sessiz kalmasına tepki gösterdi.

“HalkTV’nin aylık 2 milyon liralık ödeneğini kestim, partimi 5 ayda 10 milyon lira kara geçirdim. Buraya kadar Sayın Özgür Karabat hepsini biliyor, hepsi defterlerde kayıtlı” diyen Erdem, "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin