CHP'de deprem! Çok sayıda CHP'li partilerinden istifa edip MHP'ye katıldı. CHP'yi DEM Parti ile ittifak yapmakla suçladılar

Partilerde istifalar devam ediyor. Kişilerin aday olarak gösterilmemesi, son andaki aday değişiklikleri ya da partiler arasındaki ittifak, partilerde yaprak dökümüne neden oluyor. Son olarak her seçimde tüm partilerin kıran kırana yarıştığı Kars'ta çok sayıda CHP üyesi isimler, CHP'nin DEM Parti ile ittifak kurduğunu ileri sürerek istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de deprem! Çok sayıda CHP'li partilerinden istifa edip MHP'ye katıldı. CHP'yi DEM Parti ile ittifak yapmakla suçladılar

MHP’ye katılım sağlayan Bülent Toraman şunları ifade etti: “Kars’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Biz buraya gelerek elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk.

CHP ve DEM’in aleni bir şekilde iş birliği yapması beni ve benim gibi nice vatan, millet, Atatürk sevdalılarını üzmüş ve rahatsız etmiştir. Bizler de artık bundan sonra MHP’nin ve Cumhur İttifakının yanında yer alacağız.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Artık bizim yerimiz ve yuvamız MHP’dir. Cumhur İttifakının, MHP’nin ve adayımız Prof. Dr. Ötülen Senger’in başarısı için; gece demeden, gündüz demeden çalışacağız.

Bugün bizleri ağırlayan başta MHP İl Başkanımız Sayın Tolga Adıgüzel olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından MHP’ye katılan Bülent Toraman’a ve katılımcılara MHP rozetleri İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından takıldı.

Kaynak: İHA
Etiketler kars chp MHP istifa
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin