CHP'de Behzat Ç dönemi! Erdal Beşikçioğlu'ndan ilk açıklama geldi: Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim

CHP'den Ankara'nın Etimesgut ilçesine belediye başkan adayı olarak gösterilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu konuştu. "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de Behzat Ç dönemi! Erdal Beşikçioğlu'ndan ilk açıklama geldi: Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim

CHP PM, yerel seçimlerde Ankara'nın Etimesgut ilçesi için Behzat Ç. dizisiyle beraber tüm Türkiye'nin tanıdığı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermişti.

Adaylığının açıklanmasından sonra ilk kez konuşan oyuncu Beşikçioğlu, "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" dedi.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI

Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesini ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın istemediği iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu bu iddialara da yanıt verdi.  "Mansur beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık, özellikle pandemide Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimiz de Angaralıyız..." dedi

CHP'de Behzat Ç dönemi! Erdal Beşikçioğlu'ndan ilk açıklama geldi: Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim

"TEKLİF TELEFONLA GELDİ"

Adaylık teklifinin telefonla geldiğini belirten Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Özgür bey ve Ümit beyle oturup sohbet ettiğimiz zaman çok ikna edici konuştular. Hayır diyemedim. 'Yapmak istediklerin yok mu?' dediler. 'Çok var' dedim. 'Al sana imkan' dediler. Genç bir ekibim var ve bu benim için çok önemli. Onların çok daha doğru içgüdülerinin olduğuna inanıyorum. Ve bunlar doğru yönlendirildiği zaman Etimesgut'u çok daha iyi yere getireceğiz."

Erdal Beşikçioğlu'nun eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de arasının çok iyi olduğu, sık sık kendisini ziyaret ettiği biliniyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin