CHP'de Behzat Ç dönemi başladı. Erdal Beşikçioğlu konuştu: İkna olmam uzun sürdü

CHP'nin Ankara'nın Etimesgut ilçesine aday gösterdiği ve bu adaylıkla tartışmalara neden olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu adaylığıyla ilgili konuştu: İkna olmam uzun sürdü.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de Behzat Ç dönemi başladı. Erdal Beşikçioğlu konuştu: İkna olmam uzun sürdü

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, kültür sanat ve sosyal yardımlar açısında modern bir Etimesgut yaratmak istediğini belirterek "Ben rant, imar bilmem" ifadesini kullandı.

Bir televizyon programında adaylığına dair soruları yanıtlayan Beşikçioğlu, "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" dedi.

Etimesgut Belediye Başkan adaylığının önemli bir sorumluluk olduğunu söyleyen Beşikçioğlu, "Bunun bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama bildiğim bir şey var. O da insanın kalbine giden yolu biliyorum. Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir" diye konuştu.

"Kültür sanat konusunda, sosyal yardımlar konusunda modern bir Etimesgut yaratmak istiyorum" diyen Beşikçioğlu, "Etimesgut'ta sosyal hayat üzerine çok eksik var. Ben bunu hazmedemiyorum. Ülkenin başkentinde bir ilçede bunu hazmetmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin