CHP'de adayların tümünün açıklanacağı tarih belli oldu

CHP'nin adaylarını tanıtacağı tarih belli oldu. Ankara Arena Spor Salonu'nda 12 Şubat Pazartesi günü yapılacak aday tanıtım toplantısına CHP'nin bütün belediye başkan adayları katılacak.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de adayların tümünün açıklanacağı tarih belli oldu

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, siyasal iletişimci Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri programda masaya yatırıldı.

CHP'NİN ADAY TANITIM TOPLANTISI 12 ŞUBAT'TA

Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili kulis bilgisi veren Yarkadaş "CHP’nin Belediye Başkan Adaylarını tanıtacağı gün belirlendi. Ankara Arena Spor salonunda 12 Şubat 2024 Pazartesi günü yapılacak olan aday tanıtım toplantısına, CHP’nin bütün Belediye Başkan adayları katılacak." ifadelerine yer verdi.

CHP'de aday belirleme mesaisinin artık sonuna geliniyor. Bu hafta toplanması beklenen yetkili kurullarda belediye başkan adayları belirlenecek. 959 seçim bölgesinin belediye başkan adayları duyuruldu. 100’e yakın yerleşim yerinin adaylarının belli olması bekleniyor.

Henüz açıklamayan yerler arasında ise İstanbul’un Kadıköy, Bakırköy gibi bazı ilçeleri ile Ankara’nın Çankaya ve Sincan ilçelerinin adayları belirlenemedi. Oraların bu hafta açıklanması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’un ilçeleri ve Ankara'da Çankaya ve Sincan’ın adaylarının belirlenmesi bekleniyordu. Ancak adaylar açıklanmadı. Nedeni ise isimlerin henüz netleşmemesi.

DEM Parti’nin CHP’den İstanbul’da aday çıkarmama karşılığında istediği belirtilen Esenyurt ve Adalar belediyeleri de belirlenmemişti. O temasların sonuç vermemesi nedeniyle o ilçelerin de adaylarının belirlenmesi bekleniyor. İstanbul’da ayrıca Avcılar, Beykoz, Esenyurt, Kağıthane, Sarıyer, Ümraniye, Zeytinburnu ilçeleri de belli olmadı. Parti Meclisi’nin gündeminde o ilçelerin de olacağı belirtiliyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin