CHP ve İYİ Parti arasındaki Mansur Yavaş görüşmesi... Özgür Özel onay verdi. Canlı yayında bomba kulisler

TV100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, TV100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda Ankra'da CHP ve İYİ Parti arasında Mansur Yavaş'ın 'ortak aday' gösterilmesi için diplomasi trafiği yaşandığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
CHP ve İYİ Parti arasındaki Mansur Yavaş görüşmesi... Özgür Özel onay verdi. Canlı yayında bomba kulisler

TV100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişmici-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. Yerel seçimlere İYİ Parti'nin tek başına girme kararı sonrası yaşanan istifalar, iş birliği tartışmaları programda masaya yatırıldı.

"İYİ PARTİ-CHP ARASINDAKİ DİPLOMASİ MEKANİZMASININ GÖBEĞİNDE YÜKSEL ARSLAN VAR"

İYİ Parti ve CHP arasında süren Mansur Yavaş diplomasisiyle ilgili Gürel "Ankara üzerinde 2-3 haftadır İYİ Parti ve CHP kurmayları arasında derinden yürüyen bir diplomasiden bahsediliyordu. Bu akşam saatlerinde önemli kaynağımda yaptığım görüşmeden sonra bu iddialar ete kemiğine bürünmüş durumda. Son 10 gündür İYİ Parti ve CHP arasında Ankara'da Mansur Yavaş özelinde iş birliği yapılabilmesi için diplomasi yürüten bir mekanizma var. Bu mekanizmanın göbeğinde İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan. Arslan bir süredir Akşener ile Ankara özelinde ittifak yapılabilmesi için görüşmeler yürütüyor. Bu hafta bu görüşmelerin tamamlanması planlanıyordu. Akşener'in geçirdiği mevsimsel grip yüzünden bu görüşmeler biraz ertelendi." kulis bilgisini paylaştı.

"BU GÖRÜŞMELER ÖZGÜR ÖZEL'İN BİLGİSİ DAHİLİNDE GERÇEKLEŞİYOR"

Sözlerini sürdüren Gürel "Bu görüşmeler Özgür Özel'in bilgisi dahilinde gerçekleşiyor. Sayın Yavaş’a da yakın önemli kaynağımın aktardığı bilgiye göre Sayın Özgür Özel’in bilgisi dahilinde Mahsur Yavaş’ın da içinde olduğu bu görüşmeler yüz yüze görüşmede Yavaş yok ama Yavaş adına, İYİ Parti adına ortak küme Yüksel Arslan. Aynı zamanda da seçimden önce Mansur Yavaş’ın özel kalem müdürüydü. Sayın Yüksel Arslan ve Genel Başkan Meral Akşener’in bu hafta çarşamba ya da perşembe gününe kadar bu görüşmeleri tamamlayacağı bilgisi var." dedi.

Arslan canlı yayındaki sözler üzerine Gürel'e mesaj gönderdi. Arslan, Gürel'e gönderdiği mesajda kendisinin merkezda olduğu bir görüşme trafiğinin olmadığını iletti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin