CHP tepki çeken Lütfü Savaş kararının arkasında durdu: Geri çekilmesi söz konusu değildir

CHP PM'nin 2024 yerel seçimleri için Hatay'da yeniden Lütfü Savaş'ı aday göstermesi halkın tepkisini çekmişti. Konuyla ilgili CHP'den flaş bir açıklama geldi. CHP tepki çeken kararının arkasında durduğunu gösterdi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesine ilişkin gelen tepkilere ilişkin yaptığı açıklamada "Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayımız Lütfü Savaş'tır. Geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP tepki çeken Lütfü Savaş kararının arkasında durdu: Geri çekilmesi söz konusu değildir

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Lütfü Savaş'ı gösterdi. Hatay depremleriyle tepki çeken mevcut başkan Savaş'ın adaylığı eleştirilere neden oldu.
Basın açıklaması düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel'e Lütfü Savaş'ın bir sonraki Parti Meclisi'nde (PM) geri çekilip çekilmeyeceği soruldu.

"FEDAKARLIĞI GÖSTERMİŞTİR"

Yücel, o soruyu şu sözlerle yanıtladı:

"Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız partimizin yetkili organları gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aday olarak açıklanmıştı. Lütfü Savaş'ın geri çekilme durumu söz konusu değildir. Hatay'da büyük acılar yaşandı. Bu yaraların sarılması konusunda CHP Büyükşehir Belediye Başkanımız (Lütfü Savaş) gereken her türlü fedakarlığı göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin