CHP lideri Özel'den Saraçhane'ye çağrı. 18 Mayıs'ta atanamayanları, mülakat mağdurlarını, müfredattan endişe duyanları bekliyoruz

Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'ndan bir gün önce Saraçhane Meydanı'nda atanmayan öğretmenler, mülakat mağdurları, müfredat konusunda endişeli olanlar ve laik eğitim savunucularını bir araya getirmeye çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
CHP lideri Özel'den Saraçhane'ye çağrı. 18 Mayıs'ta atanamayanları, mülakat mağdurlarını, müfredattan endişe duyanları bekliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Cumhuriyet gazetesinin 100'üncü Yıl Kutlama Programı’na katıldı. 

Özel etkinlikte şunları söyledi:

10 yıldır çalışıyoruz deyip 7 günde görüş bildirin’ dedikleri müfredatın yarattığı endişeler ortada.

CHP olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ndan bir gün önce tüm atanmayan öğretmenleri, tüm mülakat mağdurlarını, müfredattan endişe duyanları, laik eğitim isteyenleri, çağdaş Cumhuriyet için çağdaş eğitim talep edenleri İstanbul’da saat 13’te Saraçhane Meydanı’na bekliyoruz. Onların sesini duyuracağız.

Onları dinleyeceğiz. Onların sesine ses olacağız. Bir büyük mücadelenin ateşini hep birlikte yakacağız. Yaşasın Cumhuriyet’i var eden değerler. Yaşasın Cumhuriyet’in değerini savunanlar. Yaşasın kalemini satmayan özgür gazeteciler. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet gazetesi!

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin