CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘Hatay eleştirileri’ne yanıt: Alternatif görürsem Savaş’ı değiştiririm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lütfü Savaş’la ilgili tartışmalara değindi. Özel, " Hatay’da yapılan anketlerde başkanımıza alternatif görürsem onu Lütfü Savaş’a gösteririm ve adayı değiştiririm. Bir alternatif arayışı içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘Hatay eleştirileri’ne yanıt: Alternatif görürsem Savaş’ı değiştiririm

CHP lideri Özgür Özel, partisinin genel merkezinde bir grup gazeteci ile bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Özel, aday açıklamalarından sonra gelen tartışma ve istifalara ilişkin olarak, “Aday olamayan her arkadaş istifa ederse ortada parti kalmaz. Bursa’yı alacağız. Balıkesir, Manisa ve Denizli’de de çok iddialıyız. Çok sürprizler olacak. Yüzyılın sürprizini de Malatya’da yapacağız” dedi.

HÜSEYİN CAN GÜNER AÇIKLAMASI: İÇİME SİNEN BİR ADAYLIK

Çankaya’da 31 yaşındaki Hüseyin Can Güner’in aday gösterilmesiyle ilgili eleştirileri yanıtlayan Özel, “Çok üzerinde durduğum ve içime sinen bir adaylık. Onu avukat parantezine almak büyük haksızlık” dedi.

'BİR ALTERNATİF ARAYIŞI İÇİNDEYİZ'

Hatay’da Lütfü Savaş’la ilgili tartışmalara da değinen Özel, “Hatay’ı 10 günde bir ölçtürüyoruz. Aklımıza gelen her seçenek ölçtürülüyor. Hatay’da yapılan anketlerde başkanımıza alternatif görürsem onu Lütfü Savaş’a gösteririm ve adayı değiştiririm. Bir alternatif arayışı içindeyiz” ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ZAN AÇIKLAMASI

Özel, TİP’in adayı Gökhan Zan’a ilişkin de “İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra görüşmek istedi. Arsuz Belediyesi için talepte bulundu. ‘Lütfü Bey’le de uyumlu çalışırım’ dedi. Şimdi Hatay adayı oldu. Hayırlı olsun. Hiçbir şey söylemem. Ama CHP’nin adayına karşı kullandığı dil doğru değil” dedi.

‘İZMİR’DE YENİLENME GEREKİYORDU’

CHP lideri Özel, gazetecilere İzmir’de bir yenilenme ve yeniden seçmenin dönüp CHP’ye bakmasını istiyorduk. Çünkü hizmetten değil ama bir yorgunluk vardı” yorumunu yaptı

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin