CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi. İşte Ciravoğlu'nun son sağlık durumu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi. Anjiyo yapılarak stent takılan Ciravoğlu'nun sağlık durumunda son durum...

Google Haberlere Abone ol
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi. İşte Ciravoğlu'nun son sağlık durumu

CHP’de yapılan eğilim yoklaması sonucu en çok oyu alarak birinci çıkan ve henüz parti meclisi tarafından ataması yapılmayan Şükrü Ciravoğlu, saat 14.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ciravoğlu’nun kalp damarlarında tıkanıklık olduğu öğrenildi. Acil olarak anjiyo yapılarak stent takılan Ciravoğlu, yoğun bakım servisine alındı.

Yetkililer, CHP adayı Ciravoğlu’nun bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise alınacağını belirtti.

Dün de CHP'li İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş kalp krizi geçirmişti. Mehmet Geçmiş'in tedavisi Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne devam ediyor.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu kalp krizi geçirdi. İşte Ciravoğlu'nun son sağlık durumu

ŞÜKRÜ CİRAVOĞLU KİMDİR?

Şükrü Civaroğlu, 1951 (73 yaşında) yılında Trabzon’da doğmuştur. İlkokulu İstanbul Çengelköy, Ortaokulu Beylerbeyi Ortaokulda liseyi ise; Haydar-paşa Lisesi’nde tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Şükrü Civaroğlu, bir süre İstanbul’da koz-metik üreticiliği ve İstanbul Eczacı Odası büro müdürlüğü yapmıştır. Bir dönem Edirne SSK Hastanesi eczacılığı görevini yürüten Şükrü Civaroğlu,1982 yılından itibaren Edirne’de serbest eczane çalıştırmaktadır.

Tekirdağ Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeliği ve Bölge Temsilciliği görevlerinden sonra 1997 yılında kurulan Edirne Eczacı Odası’nın Kurucu Başkanlığı ve 6 yıl da Oda Başkanlığı görevini yürütmüştür. Bir dönem de Ankara’da Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’nde Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yapan Şükrü Civaroğlu, sosyal ve sportif alanda; 10 yıl Profesyonel 2. lig de ( Bugünkü 1. Lig ) Edirnespor yöneticiliği ve 1 yıl Kulüp Başkanlığı yapmıştır.

Bir dönem Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevini yürüten Şükrü Civaroğlu, birçok dernek ve kuruluşta yöneticilik ve başkanlık yapmıştır.

Siyasi kariyerine, 1994 yılında CHP de başlayan Şükrü Civaroğlu, 10 yıl Belediye Meclis üyeliği (4 yıl Başkan vekilliği), bir dönem Merkez İlçe yöneticiliği görevlerini yürütmüştür.

Üç dönem İl Yönetim Kurulunda üye ve İl Eğitim sekreteri olarak çalışan Şükrü Civaroğlu, bir dönem CHP Edirne İl Başkanı olarak görev yaptı. 2014 ve 2019 yerel seçimleri için Edirne Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Etiketler edirne kalp krizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin