Çeşme Belediye Başkanı seçilen CHP’li Lâl Denizli mazbatasını alarak göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lâl Denizli, devir teslim töreniyle görevine başladı. Duygusal olduğunu dile getiren Denizli, "İnsanlar bazen verilen görevlerin tepeden inme veya işte bir şekilde torpille olduğunu düşünüyor ama benim hikayem öyle değil, öyle olmadı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Çeşme Belediye Başkanı seçilen CHP’li Lâl Denizli mazbatasını alarak göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 53.74 oy oranı ile Çeşme Belediye Başkanı seçilen CHP’li Lâl Denizli, mazbatasını aldıktan sonra belediyede düzenlenen devir teslim töreniyle resmen görevine başladı. Törene, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, Çeşme Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere, Gençlik Kolları Başkanı Simge Dura, ilçe seçim kurulu üyeleri, çok sayıda partili ve yurttaş da katıldı.

"ÇEŞME'YE KADIN ELİ DEĞECEK"

Daha önce görev yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Lâl Denizli “Çeşme'yi katılımcı, demokrasi yönünde halka dokunan, halkın ihtiyaçlarını karşılayan bir yönetim anlayışı için en iyi dönem bekliyor. Çeşme'ye kadın eli değecek." diye konuştu. Biz sorumluluklarımızın bilincinde, halkı kucaklayan çocukları, kadınları, gençleri, erkekleri, yaş almışları kucaklayan onların iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olacağımız bir anlayış benimseyeceğiz” dedi. 

"İNSANLAR TORPİLLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR" 

Mazbatasını alırken duygusal olduğunu belirten Denizli, "Bugün mazbatamı alırken duygusaldım. Duygusallığımın birinci sebebi zor ve yorucu bir yoldan gelmiş olmamdı. Kolay olmadı. İnsanlar bazen verilen görevlerin tepeden inme veya işte bir şekilde torpille olduğunu düşünüyor ama benim hikayem öyle değil, öyle olmadı. Gerçekten her bir anında çalışarak, asla vazgeçmeyerek, en umutsuz günlerde dahi yürümeye devam ederek bugün burada bulunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

"HALK KALE ALINMAK İSTİYOR"

"Halk kale alınmak istiyor" diyen Lâl Denizli, "Yıllardır yaşadığımız en büyük sıkıntı buydu zaten kale alınmamak ve bunun gerekli cevabını halkımız 31 Mart gecesi Türkiye haritasını kırmızıya boyayarak verdi. Biz sorumluluklarımızın bilincinde, halkı kucaklayan çocukları, kadınları, gençleri, erkekleri, yaş almışları kucaklayan onların iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olacağımız bir anlayış benimseyeceğiz” diye konuştu.

PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDI

Belediye başkanlığı görevine gelmesi ile 14 yıldır taşıdığı parti rozetini çıkaran Denizli şunları söyledi: “Bugün en zoru bu olacak. 14 senedir gururla taşıdığım Cumhuriyet Halk Partisi rozetini 5 sene boyunca çıkarıyorum. Her zaman söylediğim gibi sokakta bana sarılan, hayatımızda hiç partine oy vermedik için ilk defa senin için oy veriyorum diyen kişinin de oyu en az senelerdir partimiz için emek veren insanların oyu kadar kıymetli ve değerli."

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin