Celal Şengör'den şaşırtan Naci Görür açıklaması: Naci'nin depremle bir alakası yok fakat...

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası olası Büyük İstanbul depremi konusu gündemden düşmüyor. Özellikle de geçtiğimiz haftalarda yaşanan Bursa Gemlik merkezli 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası tartışmalar iyice alevlendi. Konuyla ilgili son olarak Prof. Celal Şengör konuştu. Şengör, Şener Üşümezsoy'a cahil derken, Naci Görür hakkında da şaşırtan açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Celal Şengör'den şaşırtan Naci Görür açıklaması: Naci'nin depremle bir alakası yok fakat...

Prof. Celal Şengör, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’un 'deprem olmayacak' açıklamalarını değerlendirdi.

Fatih Altaylı’nın Youtube üzerinden yaptığı ‘Teke Tek Bilim’ programının konuğu olan Şengör, “Şener Üşümezsoy’a depremi soran gazeteci cahildir. Onun depremle ilgili hakemli dergide çıkmış 1 tane makalesi var mı? Yok. Niye soruyorsun?” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı’nın Üşümezsoy’un sözlerini hatırlatarak, “Sürekli olarak deprem olmayacak merak etmeyin demesini açıkçası kendi adıma sorumsuzca buluyorum” demesi üzerine Şengör, “Cahilane bir laf kusura bakma sen kibarca sorumsuzca dedin ama bu zır cahillik. Bakıyorsun adamın o konuda çalışması var mı yok. Saçma sapan şeyler” diye konuştu.

Üşümezsoy’un "İstanbul’da 7 ve üstü deprem olmayacak. Çünkü Marmara Depremi ile ilgili malumatlar çürütüldü. Yegane risk Kumburgaz çukurunda, orada da 6-6 buçuk arası deprem bekleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA 

Ayrıca Prof. Dr. Naci Görür ile ilgili de açıklamada bulunan Celal Şengör, “Naci’nin deprem ile bir alakası yok fakat hızla öğrendi. Şimdi ise yırtınıyor. Naci’nin bir tek derdi var; İstanbul’u depreme hazırlamak” dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin