Canlı yayında bomba iddia: Büyük baskı gördüm. Murat Gezici tv100 yayınında yerel seçim anketini açıkladı ve bomba bir iddiada bulundu: Yüzde 0,6 puan Murat Kurum önde çıktı İmamoğlu'nun etrafından...

tv100 canlı yayınında bomba iddia... Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu ve yerel seçimler için İstanbul'da yaptıkları anket sonucunu açıkladı. Gezici'nin anketinde Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'un Ekrem İmamoğlu'ndan önde olduğu görüldü. Gezici, ankette Murat Kurum'u 0,6 puan önde gösterdikleri için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun etrafındaki kimseler tarafından büyük baskı gördüğünü iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında bomba iddia: Büyük baskı gördüm. Murat Gezici tv100 yayınında yerel seçim anketini açıkladı ve bomba bir iddiada bulundu: Yüzde 0,6 puan Murat Kurum önde çıktı İmamoğlu'nun etrafından...

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Fuat Uğur, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Özlem Gürses, tv100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne sayılı günler kalırken Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, tv100 yayınında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adayın yarışı önde götürdüğünü anlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan araştırmayla ilgili Gezici "Bu araştırma hanelerde yüz yüze görüşme metoduyla yapılmıştır. İstanbul’da Murat Kurum diyenlerin oranı yüzde 44,1, Ekrem İmamoğlu yüzde 43,5, Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni yüzde 4,1, Azmi Karamahmutoğlu yüzde 3,1, Mehmet Altınöz yüzde 2,3, Buğra Kavuncu yüzde 1,7, diğer adaylar ise 1,2 görünüyor." dedi.

İMAMOĞLU'NUN ETRAFINDAN BÜYÜK BASKI GÖRDÜM

Murat Gezici bu anket sonuçlarını açıkladıktan sonra çok dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Gezici, yapılan ankette Murat Kurum'u 0,6 puan önde gösterdikleri için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun etrafındaki kimseler tarafından büyük baskı gördüğünü söyledi.

Murat Gezici, "Ben Sayın Erdoğan'ın ya da etrafının bizi tehdit ettiğine ya da sopa gösterdiğine hiç şahit olmadım. Ama bu sonuçla ilgili Ekrem İmamoğlu'nun etrafından büyük bir baskı gördüm. Hayatımda görmediğim tepkiyi aldık. Bu kaygı verici. Tam yol ileri sloganı 2028 ise ben endişe ederim. Yüzde 0.6 puan Murat Kurum’u önde gösterdi diye bu ülkede baskı görmek, zulüm görmek, hakaret etmek insanlık dışı." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin