Çanakkale'de korkunç olay. Genç kadının yüzüne kezzap atmıştı. O saldırgan tutuklandı

Çanakkale'de gerçekleşen korkunç olayda, masaj salonunda çalışan bir kadının yüzüne kezzap atıldı. Şüpheli şahıs, "kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Yaralanan kadın ise Çanakkale Tıp Fakültesi Hastanesinden sevk edildiği Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavi altında tutuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale'de korkunç olay.  Genç kadının yüzüne kezzap atmıştı.  O saldırgan tutuklandı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan şüpheli R.A. (41), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

Yüzüne kimyasal sıvı atılan B.A'nın (24) ise Çanakkale Tıp Fakültesi Hastanesinden sevk edildiği Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavisi sürüyor.

Kimyasal sıvının gözüne tesir ettiği belirlenen B.A. ile R.A'nın önceden arkadaş olduğu ancak son dönemde aralarının bozulduğu, söz konusu sıvının ise kezzap olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.

Olay sırasında B.A'nın yanında bulunan bir kadının koluna da sıvı döküldüğü, bu kişinin Çanakkale Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edildiği belirtildi.

İsmetpaşa Mahallesi Aslanca Sokağı'ndaki masaj salonunda çalışan B.A'nın yüzüne kimyasal sıvı atılmıştı. B.A. hastaneye kaldırılmış, zanlı R.A. ise Ezine ilçesinde polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Kaynak: A.A
Etiketler çanakkale masaj
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin